Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

想香港人支持就咪限定賣到貴一貴,仲要同南亞角力,如果限定我一定杯葛天下出品,因為你根本只係想造勢,唔係想人人有得玩:74:
...如果馬 sir 親自出 ...
frankylick 發表於 6-7-2013 04:54

呢樣反而有機會佢老人家自己畫, 講真, 都係三個人巳矣...但如果話當限定100隻咁計, 要個個盒面唔同造形, 咁就一定無可能囉...哈哈
回復 106# adidas

好在呢位C兄都仲識得係杯葛天下.....唔係入埋HT數...
講開電影版風雲...得罪講句, D錢係買個頭雕同件衫...{:1_237:}
回復  frankylick

唔植髮可能個頭可動係超超低!
DJ.tommy 發表於 6-7-2013 09:34 AM

可動超超低唔緊要, 反正擺左 post 都唔會點郁~{:1_220:}
但如果植髮植到執草咁, 到時個 look 超超低就瞓街喇 !{:1_224:}
咁,有冇圖或版睇下呢?得馬蛇齋嗡,佢話曉飛都得啦
分明想做勢, 排隊排到上新聞...."最重要這點", 先會咩限定,  佢得Q閒理班真收藏家或玩家死活咩.......到時...南亞/ 中 / 港.....大戰
我想未必是限定…………………………, 不過數量有限。
我想未必是限定…………………………, 不過數量有限。
mushroom 發表於 8-7-2013 02:42 PM

全球只售 1000 隻,全數於會場搶先發售  :p:p:p
回復 110# frankylick

又係,同希望HT 做好D,

樣要似,金钃刀劍,價錢合理,就必入之選,

但就今次反而怕了馬SIR,佢要求超低,你見佢以前出的,
真係垃圾,所以一件都無入!!!
回復  frankylick

又係,同希望HT 做好D,

樣要似,金钃刀劍,價錢合理,就必入之選,

但就今次反 ...
DJ.tommy 發表於 8-7-2013 10:31 PM

去到我既年紀, 買野已經可以完全甩開 Fans 心態.:67:
一句講哂, 貨靚價啱就買 ! :shiny:
話知乜鬼限定, 當炒 ~ 出得唔好, 就算我係睇風雲大既我都唔入 !:ar:
回復 116# frankylick

認同,
因只會越出越好!
根本冇可能只出100隻,我當每隻成本要1千,100隻只不過係10萬,我覺得HT冇可能會接呢張訂單•
我相信天下果100隻限定,只係跟漫畫原色同埋多D配件等等,而且只會係動漫節發售•
過左動漫節後,HT應該會有別色開訂•
回復 118# deewin

N個別注色,HT強一向强項!有數圍...
港漫有誰勁得過,天下無敵小劍仙