Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

今次係ht頭炮出港漫角式,兩個品牌都咁香港,應該出真功夫整靚佢,期待樣板
希望出四方果, 老鼠龍啦
今次係ht頭炮出港漫角式,兩個品牌都咁香港,應該出真功夫整靚佢,期待樣板
12jack 發表於 6-7-2013 12:41 PM

以前同eric so都合作過出龍虎三皇架喇…

今期天下透露HT會出12寸

等左咁多年终於有隻喇 不過唔知係步驚雲定聶風
回復  mushroom
刀劍一定有,就算冇,屋企都大把可以俾雲師兄用~
EDMONDLUN 發表於 6-7-2013 11:14 AM

希望有些更有特色的附件……
先唔理平貴,如果又限定又排餐死,又上網訂又要抽,咁我睇左當買左算:67:
而家回想十年前仲會年年入書展,去天下度買D所謂限定既無謂野;今時今日,已經再冇入場的心情,上年動漫因為抽中HT三寶焗住入場,一入場已經覺得自己唔再屬於呢種場合,拿拿聲提貨走人。
如果今次係動漫限定,我放棄鳥{:1_225:}
其實只要唔係林浩己,根本唔怕孟波再現……
條友真心未夠班……
先唔理平貴,如果又限定又排餐死,又上網訂又要抽,咁我睇左當買左算
而家回想十年前仲會年年入書展, ...
adidas 發表於 6-7-2013 02:47 PM

X 2

去年我没有抽中figure,但其他感受一樣。
回復 82# neo.L
距雕自己D野ok架~不過按真人黎就…………
回復 80# mushroom
全新3d製作絕世好劍1把~~~~{:1_214:} {:1_214:}
你誤會了,你在第一頁見到那隻,是舊年馬蛇自己出的呃錢垃圾,HT 今次淨係套衫都殺曬!! 如果只在天下攤 ...
hk小文 發表於 5-7-2013 10:02 PM

多謝你解話!
咁真係非常十分期待!!
POST圖的師兄,煩請在那張圖下面註明(呢隻唔係HT啦)^^
因為那段字係要消化一下先意會到(而家我明了)
龍神同小魔神N年前出過FIGURE,當時好似係漫畫展限定物品:
madnug 發表於 6-7-2013 05:53 AM

呢set當年係搵出開spawn figure間公司出架
之於小魔神,龍神,版權係玉皇朝到,未必好似馬sir咁有錢去開發12"喎

馬榮成 + Hottoys .........

我反而想佢出華英雄,因為可以參考何家勁
hottoys 真係諗諗佢,搵文化傳信攞華英雄版權,出返隻可以話港漫最經典的英雄的12吋,等我哋供奉下,唔好成日出美國d英雄啦. 話晒中華英雄一期都有20萬本嘅銷量,好多人中㗎