Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

風+雲+無名應該呢3隻
動漫一定係限量版﹐逼人去排隊﹐但係去天下定HT度排﹖

馬傻效應加埋HT﹐起碼1.3 ...
giogiohk 發表於 6-7-2013 12:02 AM

諗諗下,佢出隻二胡無名,實有人幫佢出把赤劍,改華英雄~~~:love:
諗諗下,佢出隻二胡無名,實有人幫佢出把赤劍,改華英雄~~~
Garycharm 發表於 6-7-2013 01:21

華英雄唔一定要有赤劍,但一定要有條疤~
妖!
風雲超悶,超長氣,
超無興趣囉!
我要石黑龍呀!
(預左比人圍插)
joeyip 發表於 5-7-2013 10:27 PM
no..我撐你!風雲堅悶, 所以當年肥良出黑約, 我巳逐步淡出風雲, 而家差不多完全冇睇港漫!
如果出刀,劍,笑,就好,需然唔關事!
唔該出九紋龍史國威.
攪掂自己啲手尾先啦
唔該{:2_327:}
雖然風雲中後期超悶, 但頭一百期絕對係傑作 !:!
所以出 風, 雲 +  無名, 我一定照入~:$
如果馬 sir 親自出山畫個包裝就真係超期待 !! :71:
風雲出得好一定走唔甩.....
聶生頭髮希望有倒吹同正常,當然講緊一盒過啦,唔係又兩款咁PK吓?
風雲出得好一定走唔甩.....
聶生頭髮希望有倒吹同正常,當然講緊一盒過啦,唔係又兩款咁PK吓?
neo.L 發表於 6-7-2013 05:01 AM

仲有聶風千奇唔好做什麼植髮喇 ! :no:
因為真係冇可能做得好 ! 跟多一兩款唔同髮型就 OK 啦 !!{:1_220:}
龍哥的小魔神,龍神如果出FIGURE應該會好正
metalsad 發表於 5-7-2013 10:57 PM

龍神同小魔神N年前出過FIGURE,當時好似係漫畫展限定物品:

雖然我無睇開風雲,但對步驚雲同聶風既figure好有興趣,可能佢地已經成為左香港人既集體回憶∼
唔通第一隻係雲師兄!
EDMONDLUN 發表於 5-7-2013 10:22 PM

一定係………………………………馬生很愛雲師兄
有版睇你咪知羅!真心勁!
hk小文 發表於 5-7-2013 07:40 PM

原來有Hottoys相關人士係度?????
可否再透露多點點?很期待 {:2_302:}
回復 54# frankylick

唔植髮可能個頭可動係超超低!
回復 57# mushroom
師兄會入嗎?{:1_208:}