Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

回復 226# trumanso

初初聽佢講我都以為好勁,點知真係得啖笑,仲潛左水添
回復 209# 伏特加

馬sir 可能玩慣威龍出品嘅12吋,所以今次對佢來說係驚世大作
回復 228# kkkso04010

版版都係咁插仲點咁出嚟吖,做咗咁多年都係俾d咁嘢出嚟,仲要收我十五魚?!
本人都覺得普通版靚返限量版~~~
但佢都無講普通版有幾多配件~~~
限量版比多一百就多咁多野~~~T^T
如果配件少應該唔會入了~~~T^T

如果咁都話唔靚,咁仲有咩好講?近五年包括首辦,有邊隻靚過佢呢?早兩年隻垃圾都係咁上下價,又唔見鬧得咁勁?咁睇嘢永遠睇負面個面,又何來好嘢?出新版話舊版好,出舊版又話老X 土;真人比例就話漫畫比例係長腳,跟漫畫比例就話長腳蟹;人地原型師千辛萬苦雕隻嘢出來俾人踩到體無原膚,最慘呢班人擺明無幫襯!
不久前去一間中下價餐廳,鄰坐的小姐叫了個扒餐,七十有找有湯有嘢飲,但呢位小姐竟然要求六成熟,當然侍應亦沒什麼反應,當然塊扒來到更係唔係什麼六成熟,位小姐又真係會揾個侍應問個究竟。最後當然不了了之。
大佬,七十有找有湯有嘢飲,你其實期望會有什麼樣的質素呢?你可以要求準六成熟,但唔該去洲際或 Ruth's Chris Steak House 0羅,人係可以有要求,但唔該先看看自己附出了什麼。香港近年就係多了很多這類"食家",其實根本得啖笑!
如果咁都話唔靚,咁仲有咩好講?近五年包括首辦,有邊隻靚過佢呢?早兩年隻垃圾都係咁上下價,又唔見鬧得咁 ...
hk小文 發表於 19-7-2013 10:30 PM

出現了:36:
呢隻 figure 如冇楂住絶世好劍就咁放係街賣, 我諗冇咩人會知佢係步驚雲 ~:he:
訂普通版算數
等其他師兄自制斗篷再參考{:1_220:}
明智

根本唔係HT問題,係馬sir風雲嘅中後期超娘,故事垃圾畫功差,人物造型設計不勘入目....
利申:我由幼稚園睇中華英雄一路睇到風雲,但呢10年真係頂佢唔順了...
不願置評.......
上次隻笑話步驚雲

大家根本連閙都費事。

今次肯閙下呢隻,咪算好囉。
出現了
hehahohoha 發表於 19-7-2013 10:35 PM

師兄 ! 簡而精呀 ~ :71:
如果咁都話唔靚,咁仲有咩好講?近五年包括首辦,有邊隻靚過佢呢?早兩年隻垃圾都係咁上下價,又唔見鬧得咁 ...
hk小文 發表於 19-7-2013 10:30 PM

如果你去過金鳳扒房/第尾扒房...你就知$6-70蚊都可以好高質數,一樣有湯有包有嘢飲,一樣可以要求幾多成熟,唔洗去D乜洲際或 Ruth's Chris Steak House囉...
人...要向前望,唔好成日比舊時,
係唔好食就係唔好食,點可以話唔該先看看自己附出了什麼...比錢囉!餐廳收陰司紙架?
呢隻驚暈係唔得就係唔得,佢千辛萬苦雕隻嘢出來俾人踩到體無原膚就檢討吓啦,
出得靚就一定有人幫襯既...
我想訂喎,係咪一定要去動漫展?可唔可以去門市?

Actually it is ok wor except the sword too short.  This is how he looks in the comics towards to
the end and so what can you complain about?  I am sure everyone would prefer the part 1 look but they did not make the figure based on part 1 and so no point to argue.

I wish hot toy will produce 龍虎3皇..........