Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

包膠真係咪攪,仲有會唔會有聶風呢?
原來動漫開訂之寶係佢!
{:1_208:}今年唔使山長水遠咁去會展啦:)
亦正亦邪唔賣得, 米唔攪絕心law; 其實推亦正亦邪根本就預左唔賣啦{:1_225:}

上年碌劍都有7寸長, 過左1年就短了幾寸?? {:1_232:}

失望歸失望; 我就覺得整體正過翼德, 都係貴2舊, OK啦{:1_208:}

字太小, 唔清楚, "1對持劍手; 1隻持劍左手", 是嗎? {:1_215:}
有無"出掌"? 我剩見THOR對掌乍:(
新圖
Dick.Po 發表於 19-7-2013 04:42 PM

pass

劍我大把,但新版無感情
之前D打手又話好靚既:DD?又講到驚世之作又唔入無朋友...:angry:
依家D打手去左邊?{:1_216:}
個個以爲出第一部步驚暈,點知出老年版暈叔,真係反高潮
:47:
其實睇返天下近年出嘅公仔,多數都係用最新造型出,
我反而好奇點解有師兄覺得會出第一部造型…
如果呢隻好賣,出年青版不是夢∼
但如果第一隻就唔好賣,咁就連聶風都收皮了…
馬蛇話屎上最好…我又超期待變左勁失望…

又慳返…
漫畫是平面,要將佢做成3d figure,係有難度,呢隻算滿意,不過普通版正dd
呢鑊真係笑而不語鳥 :63:
其實睇返天下近年出嘅公仔,多數都係用最新造型出,
我反而好奇點解有師兄覺得會出第一部造型…
gn01911426 發表於 19-7-2013 07:32 PM

原因在第2頁..........

差唔算差,比起火鳳3爺好太多,但問題係只睇左開頭,近年已經冇睇,新LOOK冇感覺......
其實我冇睇天下多年, 想問 而家 "風雲" 是否仲未死? 最好打是否仍是佢地?
之前依度有位自我中心爸打講到幾勁幾勁~!
咪又係咁上吓~!!:38:
如果超人和Roadb|ock用這身形就正。