Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

華英雄 crossover 聶風!?
絕世好劍>>>>>>>>絕"細"好劍 {:1_236:}
就咁睇隻特別版好似矮過正常版??{:1_206:}
;pid=6999897&page=574&extra=page%3D1#pid6999897
giogiohk 發表於 19-7-2013 04:33 PM
隻手無關節既...?
sxaxm 發表於 19-7-2013 04:40 PM

包膠手呀麻~~~~~~
好彩對呢套野無哂感情:$
留返個位俾HT死忠同風雲忠實fans排啦 :77:
普通版件衫睇落唔似係布料.

封筆前都要掠返筆:42:
雄霸 / 日本天皇時期的步驚雲才是大眾的回憶, 這個無興趣.
回復 167# Dick.Po

想佢出全包膠, Dick大貪左d wor. :he:
係米想用返呢個頭出無名?

頭髮油返黑色﹐加D鬍鬚﹐即刻變左無名....{:1_203:}

當年ENTERBAY 呢對 6寸 最忠原著!!
回復 191# dasw123

師兄∼講真呢對都仲好D
天下 & 馬 sir 行呢一"步"...真係比佢地嚇"驚".....同激"暈" 呀....好一個"步驚暈"呀..:Q

我要返早幾年o既鐵人兄弟呀!!!! 馬sir 可唔可以搵返鐵人兄弟 crossover 呀....當年又話天下會同鐵人兄弟合作, 點知上次出左亦正亦邪就冇晒消息, 我仲記得當年佢地係天下有 show 過 "絕心" o既 sample, 真係好得
其實漫畫中把劍好多時畫到好細把.........
睇黎上次果隻步生既12吋figure 都唔差.....
唔知可唔可以將上次個頭換落去..... 感覺上次果個仲似步生多d.....