Toysdaily 玩具日報

查看: 8732|回復: 18

[詢問] 今日難得拎完mark vii但係冇哂便服賣

我8月2既單今日先有得拎,今日拎完諗住去買埋tony stark件便服

借cat大幅便服圖一用:64: 唔知係咪咁貼圖
我想買呢套便服但係去左皆旺一樓同地下問左話冇貨{:1_198:}
之後去左信和果d都冇哂
我想問有冇師兄知邊度仲有得買呀?yahoo,淘實我又搵唔到,有師兄有link既提供比小弟呀
又唔知皆旺果d幾時返貨:63:
据说9月有再版出货哦,至少大陆的再版预定是如此说的,朋友不妨等等~~
去官網訂,幾日就寄到。

http://asmustoys.com/index.php?r ... t&product_id=81

個人覺得尼套靚d mctoys
c兄可以比較下 但尼套係無手(握)的
去tobo睇下有無啦
我都覺得 mctoys 果套好d,但就無手擉。
回復 3# catcat

我唔識去呢度訂:56:
不過唔該哂cat大提供網址:64:
回復 4# vin_tg56

係tobo搵到啦,唔該哂師兄,等我試下訂番黎睇下先:57:
我都覺得 mctoys 果套好d,但就無手擉。
audiokids 發表於 5-7-2013 08:56 PM

my fd hahahaha :71:
回復 7# billykwok725

haha enjoy la :51:
頭像被屏蔽
我都想訂cat大個個,手鐲好正,但唔識訂{:1_240:}
回復 10# Pysis3j

我都係諗住訂淘寶百5(未包郵)果個試下先:57:
對比之下, mctoy果套做得靚D
不過雞旺1樓已經無貨, 上個月問, 佢話遲D會入貨, 叫我留意 (但一直都未見....)
跟住我係淘寶見到有, 價錢差唔多, 而家諗緊訂返來
對比之下, mctoy果套做得靚D
不過雞旺1樓已經無貨, 上個月問, 佢話遲D會入貨, 叫我留意 (但一直都未見.... ...
namlasu 發表於 5-7-2013 11:35 PM

請問可否提供 Link ? 我找不到!謝謝!!
回復 14# accountjohn

如果你係問TOBO 你可以打 MCToys 黑色安息日 去搵