Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] [FW]小心 MP-12 有 KO 版 O_O

好恐怖,好彩一出就買起碼知道自己盒無事{:1_222:}
剛剛見到頑仔做緊6魚半, 原本好似9魚...唔通有大貨返:p
搞到我都好想bit返隻, 頑仔信得過:71:
有信譽好D,賣KO奸商就以後唔好幫襯,睇住佢幾時接!
淘寶的KO貨連運費三魚有找, 但係呢隻野本身出果時訂都係三魚幾=-=......
就係炒得勁,所以KO出現了........咁攪法其他MP17,18,19都有機會有呢......
剛剛見到頑仔做緊6魚半, 原本好似9魚...唔通有大貨返
搞到我都好想bit返隻, 頑仔信得過
rubybaby 發表於 6-7-2013 03:43 AM

頑仔還好, 會信佢賣真貨
同時, 尋晚去佢(信和店)對面間專賣老變舖, 見到在收銀位置都有幾盒MP12標價 %(( , 價錢更平, 有興趣可去睇睇, 不過果間賣老變舖平時唔做特價時的貨都幾貴, 所以大家去買之都係按個教學檢查清楚先俾錢喇
如果自己玩, 立即係佢面前開盒, 係假可以退貨, 如果真係真貨, 平5草我就會選擇最平個個:58:
如果自己玩, 立即係佢面前開盒, 係假可以退貨, 如果真係真貨, 平5草我就會選擇最平個個
rubybaby 發表於 6-7-2013 04:16 PM

黑店點會退俾你,你問佢係唔係KO版呀?如果係賣KO點會俾你開,好似現時點破壞者,寫住代客出售,開左有事都話唔關佢事啦!