Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [FW]小心 MP-12 有 KO 版 O_O

係香港網上拍賣買, 8魚左右, 好想知道廠版同正版之分別:D
:74:真品的鐳射貼可以睇到清晰的英文logo,而且是雙層字串.
廠貨好似係無博派貼紙,我係機地買應該係真掛
:74:真品的鐳射貼可以睇到清晰的英文logo,而且是雙層字串,各位兄弟落足眼力!
現時點三樓賣變形金剛,破壞者,建造派果間真狗,賣7.5魚寫住代客出售,想出事時置身事外,最憎唔誠實的店舖,這以後無幫襯。
WA...會唔會香港拍賣已經有...因為都想入隻...見最係要7魚頭成交...
但MP12T都係差不多價...所以買12T算了 ...
rubybaby 發表於 4-7-2013 09:23 PM

中招了

剛剛見到CHING PO出來的KO版MP12條LINK, 原來都有講, 去圖:

轉貼一下, 請自行加上WWW:
transformertoys.co.uk/transformers/news/story/transformers+toy+news/WARNING:+Fake+Masterpiece+Sideswipes+are+on+the+market/12132

在TB見到一魚陸人仔 預訂:60:
[quote]真品的鐳射貼可以睇到清晰的英文logo,而且是雙層字串,各位兄弟落足眼力!
弄內洋太 發表於 5-7-2013 12:53 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6980442&ptid=210375][img]

我早幾日都網買左隻,情況同大大你講差唔多,但如果除睇唔清,仲可以有其實方法嗎?THX

另...網到有一兩個ACC放極都有...大家也要小心留意,如果七百幾買左流野真係大大鑊! {:1_200:}
講真七百幾賣到假野無陰公...我個隻都好驚出事!{:1_201:}
大家見到邊間賣K.O既店要通知聲呀!

FW from hobbybase fb
回復 21# lukyuet
我都係剛剛bid返來的, 我都以為中左招,check完車頭logo同盒面貼紙後, 我估係真貨.:60:
今暈真係要小心D, 頭先上淘B睇, 160人仔有交易{:1_222:}
用正價買到k版
係世上都慘嘅事