Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII malaysia being stolen

關閉 [複製鏈接]
回復 14# kenqi6960

Last week one seller sell 1500, next week maybe all in 1500.
頭像被屏蔽
回復 16# thiam

thats why hard to get it d ....
回復 17# Strawberrys

扮嘢姐,,,,,,???
回復  小志強

希望如此
kenqi6960 發表於 1-7-2013 05:15 PM

師兄打電話去門市睇下點安排係唯一方法,ht唔會因為一批貨,得罪全部顧客。
好奇咁問 ! 批貨在馬來西亞?? HT 貨全部都係大陸做 , 關馬來西亞什麼事 ?
好奇咁問 ! 批貨在馬來西亞?? HT 貨全部都係大陸做 , 關馬來西亞什麼事 ?
samyiu 發表於 1-7-2013 08:21 PM

相信應該是預定在馬來西亞派發的貨品被盜取了:50:
回復 22# cobra_eric

如果係咁,香港就唔駛怕啦,香港應該貨源充足!
回復 23# samyiu

香港應該貨源充足不過唔咁快派住{:1_237:}
都唔知要等到幾時:44:
XL 的玩具商...货物在封货时被盗。
而且还是专偷 Ironman  :(
回復 21# samyiu

貨全部都係大陸做..运化货或还关口被盗。。。。
師兄打電話去門市睇下點安排係唯一方法,ht唔會因為一批貨,得罪全部顧客。
小志強 發表於 1-7-2013 07:19 PM

already confirm no stock for us and return deposit to us...
回復 23# samyiu

香港就好啦。。。马来这边就:79:
回復 25# Hellguy

真系无言
應該係HT自已內鬼所為啦