Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 GX-63 原來係........

我去泥马:angry::angry::angry::angry::angry:
儲開d師兄千祈唔好停呀:D:D:D
好....b記又俾我save錢

講真G7,SRX,彈劾凰,Nova等等~~~咁多好野唔出~~~~徹底失望

唔係話On ...
黑色三連敗 發表於 2-7-2013 08:35 AM

敗兄好提議呀,彈劾如果不做變型放系SR系列最合適!如果出它會是小弟第一隻SR{:1_203:}
B 記咁快冇晒貨咩? 咁快出呢D...
超合金魂大部分都係童年回憶
所以呢.......要令到海盜王成為"童年回憶"
即係而家無錢買o既細路仔, 等多廿 ...
chuboy 發表於 2-7-2013 10:06 AM

同意啊,One Piece現在咁hit,鋪定路等D細路長大后買啊。
好呀!慳番!希望下隻出新宇宙戰艦,咁仲可以回多啲氣!
ckc52322 發表於 2-7-2013 02:13 AM

可能出埋愛干達號........
好....b記又俾我save錢

講真G7,SRX,彈劾凰,Nova等等~~~咁多好野唔出~~~~徹底失望

唔係話On ...
黑色三連敗 發表於 2-7-2013 08:35 AM

早兩個星期我見阿虎有人放Halfeye Nova。雖然冇乜人bid,但我追到四牛邊就放棄了。。。。。。最後是五牛二魚成交。以當時原本定價八萬yen和外匯6算來說,這個二手價真是抵啊!!可惜可惜。。。。。。。等合金魂出SRX, G7, Nova等可變合金機械人,等到五十歲都唔知有沒有。。。。。
敗兄好提議呀,彈劾如果不做變型放系SR系列最合適!如果出它會是小弟第一隻SR
tower 發表於 2-7-2013 11:27 AM

塔兄.....彈劾只有半眼出過.......我呢d窮鬼買唔起只買了山口式.....所以好想佢出合金魂 {:1_203:}
早兩個星期我見阿虎有人放Halfeye Nova。雖然冇乜人bid,但我追到四牛邊就放棄了。。。。。。最後 ...
gazza1211 發表於 2-7-2013 12:41 PM

NOVA本來cm's話出~~~最後放棄左~~~半眼那只太貴了 :55:

G7,SRX~~~唔等b記都冇其他廠會出~~~~:unhappy:
gx63真係攪鬼買~
出百獸王好過啦~
早幾日見到圖我真係有興趣, 但而家見到個定價就冇晒興趣 {:1_237:}
Kids are willing to spend money on toys than we (old cake) do in these days.:60:
Kids are willing to spend money on toys than we (old cake) do in these days.
Macross長谷有洋 發表於 2-7-2013 02:24 PM

Agree! {:2_253:} May be they are willing to spend "their parent" money than we do? Or they don't have any family burden.
But we (old cake) know how to treasure/appreciate our toys more!
回復 59# ckchan123

超合金暈!!!!!!
:72::72:{:1_206:} PASSSSSSSSSSSSSSSsss