Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 GX-63 原來係........

SRX i want be SR合金 more.
平平地, 可以入隻玩下既................:36:
回復 43# 人仔貓
我是一塊的fans...
不過這Franky將軍價錢不對,
line也不對.......
笨大~你好野{:1_225:}
:36:真係估佢唔到....
有乜理由咁樣嘥咗個合金魂quota呀!!{:1_213:}{:1_213:}{:1_213:}:blame::blame::blame:
Very good  i can pass this one  save my money
好似企唔到? {:1_215:}
沒這麼糟糕吧,不覺得配色與外型極好嗎?

又可以變身合體,細節也不錯,我不覺得放在超合金魂有什麼錯哩{:1_208:}
有乜理由咁樣嘥咗個合金魂quota呀!!
半田健人_555 發表於 1-7-2013 10:22 PM
:DD FIGMA 當年都出肌肉男啦, 咁話晒呢隻都係機械人吖...
好呀!{:1_220:}慳番!希望下隻出新宇宙戰艦,咁仲可以回多啲氣!:)

Noooooooooooo... :no:  that is shxt.
好....b記又俾我save錢 :73:

講真G7,SRX,彈劾凰,Nova等等~~~咁多好野唔出~~~~徹底失望 :38:

唔係話One Piece唔好~~~不過應該放番係堝合金條line囉 {:1_204:}
頂, 咁都叫 "魂" .??? 直接出"超合金"咪算lo~
超合金魂大部分都係童年回憶
所以呢.......要令到海盜王成為"童年回憶"
即係而家無錢買o既細路仔, 等多廿年出黎做野o個陣再買
咁就可能有返d聲勢

btw, 我想買隻超合金羊咩號:shy: