Toysdaily 玩具日報

查看: 10579|回復: 33

[改造交流] 繼續寵愛 Miss You So Much - 張國榮 Leslie Cheung [一圖流]

等了又等...一直在等一個似樣的哥哥 (張國榮Leslie Cheung) 頭雕,可惜至今仍未能如願。
曾經為頭雕問題放棄了入手這套由Hottoys推出的紀念版本,最終把心一橫,入手再重塗了,希望能將心目中的偶像呈現,希望大家都會喜歡...!!

小弟影相技術非常有限,懇請各位多多見諒,日後再同大家分享更多圖片...!!
謝謝支持...!! :64:

支持好圖!!!

繼續努力呀~!!
支持師兄!加油努力!哥哥返來了!
COOL, KEEP GOING BROS.
正好多, 不過雙頰好似過紅
回復 2# Usteakum

謝謝師兄支持...!!
回復 3# andysin33

希望你會鍾意啦...!! 呢個頭雕唔會話真係太差,只要捉到哥哥神緒,多多少少都可以呈現到佢出黎...!!
回復 4# 宮澤熹一

謝謝支持...!!
回復 5# MichaelScofield

謝謝師兄意見,小弟會再留意一下...!!
比Ht還要好…個樣有生氣咗:)
回復 10# wing1123

謝謝師兄支持...!!
Woo....is Kor Kor.....100% support.

Yeah,...slightly too pink on the cheeks....keep it up.
師兄再油之後,似左好多!
之前真係死人化妝咁…… 慘不忍睹……
而家哥哥返來了!
回復 12# evilalive

很久沒有得到大師兄支持了...!! 希望呢個能達到你心目中哥哥的要求啦...!!
謝謝...!!
回復 13# kimlam

我都希望佢返黎....遲下再影返多少少同大家分享啦......!!