Toysdaily 玩具日報

查看: 13837|回復: 17

[玩具攝影] 聖衣神話 蝘蜓座 珍妮, Crusade Card 3, 聖鬥士星矢 PS3 Game 公佈

好耐無係Toys Daily出Post啦.  閒話休提, 去相!
聖鬥士星矢 聖衣神話 蝘蜓座 珍妮, 靚女~  :love:

聖鬥士 Crusade Card Part 3 ~ 冥王哈德斯篇, 全套94張卡終於入手!
http://www.carddass.com/crusade/item/seiya3rd.html

呢Part冥王篇構圖及做工真的十分美觀, 尤其是張雅典娜聖衣.  青銅五子神聖衣及三張特典卡也是我的至愛款式.
除非出劇場版至會有Part 4, 否則都應該完結了. Mission Completed.

聖鬥士 Playstation 3 Game ~ Brave Soldiers 公佈.  http://seiya-bs.bngames.net/
上次隻黃金十二宮麻麻地, 今次呢隻睇落都係換湯不換藥, 都係當買神話送Game會好過d.

PV:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-5071ITKeQ

Jump 創刊45週年紀念 World Collectable Figure, 幾過癮~  http://www.shonenjump.com/j/45th/figure.html

同場加映: 好耐無入過女Figure, 近期入左兩隻, 向坂環 及 不知火舞.  靚~  :handshake:

盡力工作、盡情享受!  Balance Life!  :78:
龍兄又入到唔少正野呢.....................:77:
NEW GAME 聽說不再是假 . 無雙式的玩法了
Support ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2隻女figure{:2_305:}
無雙.......我好有興趣喎~:shiny:
NEW GAME 聽說不再是假 . 無雙式的玩法了
白鳥勝子 發表於 23-6-2013 11:33 PM

是格鬥game來的{:2_282:}
做咩會有兩個靚女亂入
比不知火舞吸引左...
:71:未展兄, 入得好~~!!!!
如來又出左咭, 仲要係我既篇章, 咁點都要入返盒~~!!!!
未展兄, 入得好~~!!!!
如來又出左咭, 仲要係我既篇章, 咁點都要入返盒~~!!!!
香港人 發表於 24-6-2013 09:40 AM

今Part 冥王十二宮篇 我覺得係三Part Crusade Card之中至正的.  除左因為用更靚的近代映圖做藍本之外, 卡本身的造工也很有水準, 尤其是呢張炒到癲晒的雅典娜卡, 我覺得真係好靚!  雅記連一張雅典娜卡都唔見有.

今Part 冥王十二宮篇 我覺得係三Part Crusade Card之中至正的.  除左因為用更靚的近代映圖做藍本之外,  ...
傲龍未展 發表於 24-6-2013 07:55 PM
:) 我一直希望呢幾套咭既圖連手機game圖會出本畫集...
{:1_222:} 謝分享~~!!!!
支持!!
我覺得套咭入面畫燙金果幾張嘅畫手還未搏捉到荒木原有班底的神緒
有進步的空間
不知火舞個樣怪怪咁
上次PS3隻星矢戰紀都有玩,今次都唔例外,只可惜冇玩開聖鬥士星矢d玩具!{:1_232:}