Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 試新機-當EVA相機去拍攝EVA 初號機&2號機?!! 劣圖兩張

usteakum兄我敗了,訂左⋯{:1_229:}

明白你心情⋯舊eva97年當時我係死忠,當時係瘋狂入,特別係手辦、週邊物⋯之後又賣了些依架只留返一些最愛物⋯
usteakum兄我敗了,訂左⋯

明白你心情⋯舊eva97年當時我係死忠,當時係瘋狂入,特別 ...
takeshi 發表於 26-6-2013 09:43 PM

恭喜師兄!!!
搵地方擺放呢set都有d難度。。。。都係打算放係獨立display box入面

呢d周邊野,除左件恤衫小著d外,其他周邊都用緊,好開心∼!
恭喜師兄!!!
搵地方擺放呢set都有d難度。。。。都係打算放係獨立display box入面

呢d周邊 ...
Usteakum 發表於 26-6-2013 10:36 PM

我都未必擺到但吾理了,得閒先拎出來玩下都好:(

衫我就少,鐘意飾物入左條最愛的eva頸鏈,另仲淨返啲LD , poster....:!

覺醒ver真的買不起...太天價了:sad:
買Q 2号機 及 0号機 脫坑!!
利害呀Usteakum 兄, 原來入到咁多正野, EVA神物同相機都入埋.......勁!!:love:
利害呀Usteakum 兄, 原來入到咁多正野, EVA神物同相機都入埋.......勁!!
ray文 發表於 29-6-2013 01:23 PM

多謝ray兄,真係多謝你賞面過來留言,開心死我:43::43: 我近期最鐘意自己影既tiger& bunny既12pm系統既tiger。發光得好令,如有時間去看看。

自從接觸著1比6,對robot魂,shf既興趣就無乜,依家都係淨入gundam mb,macross,tf mp或者新既gt系統,又或者另類d 既好似千值練繼衛或者fewture es�ex,gx超合金就要睇下邊款,其他就唔多會再買。
多謝ray兄,真係多謝你賞面過來留言,開心死我 我近期最鐘意自己影既tiger& bunny既12p ...
Usteakum 發表於 29-6-2013 03:07 PM

回不去了XD
大的玩習慣,再玩小的就覺得不夠爽快:DD
除非小的做的夠精緻,夠重手
多謝ray兄,真係多謝你賞面過來留言,開心死我 我近期最鐘意自己影既tiger& bunny既12p ...
Usteakum 發表於 29-6-2013 03:07 PM

Usteakum兄d玩具越來越高層次呢...........羨慕死人喇.........等你再出多d毒post, 一定會再捧場支持呢~:71: