Toysdaily 玩具日報

查看: 12091|回復: 52

[Medicom] 試新機-當EVA相機去拍攝EVA 初號機&2號機?!! 劣圖兩張

上個月去日本偶然遇上EVA相機,顏色好靚,作為FANS,明知規則唔多岩自己,還是買下,呢d可能就係有愛就入了

遲左一日先去取2號機,打開盒依然係嘩嘩聲,好正∼!!!可能有了初號機經驗,放膽玩,上色qc方面有明顯改善,只有一處sad位不過遮到就唔理啦,關節感覺差不多,不過重開初號機時,上次印在包膠上的折痕不見了(開心!),擺下一兩個姿勢都幾易,不過有時腳仔較定唔知平均唔到,呢方面有冇師兄指導下,無點去玩因為心急去試相機,由於時間關係,劣圖兩張,過幾天先有時間去影,謝謝∼!

主角:相機!!!!:love:
靚機,讚啊!!!!:73:
回復 1# Usteakum

Eva影Eva,正到forever!!!

Sorry!!! 爛咗少少!支持師兄!
主角是相機罷。:71:

師兄呢兩張相個質感好特別,借問聲用左咩filter呢?:64:
試機呀嘛,各位大大

多謝支持!!!
THX CHING~~~

:)
THX CHING~~~
catcat 發表於 22-6-2013 02:25 PM

cat大,識貨之人∼!!!:71:
效果好特別!會吾會就係用左部eva相機影...:DD
今次qc終於比初號機正常..玩得暢快~
效果好特別!會吾會就係用左部eva相機影...
今次qc終於比初號機正常..玩得暢快~
takeshi 發表於 22-6-2013 04:20 PM

哈哈∼!我呢d宅男之選∼一邊玩12“ 一邊拎住部eva相機去影相。。。。真係仲想點∼!!??

無錯!今次qc 有改善,抵讚∼!!!師兄,入左零號機未??快手丫∼!{:1_203:}
恭喜恭喜. 支持靚相.

我都未得閒拎住. 第一張好正, 好有肝膽相照的感覺.
好正呀ching:36:
回復  Usteakum

Eva影Eva,正到forever!!!

Sorry!!! 爛咗少少!支持師兄!
DreamWorks 發表於 22-6-2013 07:41 AM

好句好句{:1_203:}讚∼!!!
哈哈∼!我呢d宅男之選∼一邊玩12“ 一邊拎住部eva相機去影相。。。。真係仲想點∼!!??

無 ...
Usteakum 發表於 22-6-2013 04:31 PM

其實我地真係好幸福...有玩吾完的玩具..我都係會繼續半宅落去...:)

零號...應該放棄...本身覺得新設計配色麻麻又貴(我係舊EVA死仕)...另可能留彈葯比13號機..想買ge太多...要嚴選...:no::die:
其實我地真係好幸福...有玩吾完的玩具..我都係會繼續半宅落去...

零號...應該放棄...本身覺得新 ...
takeshi 發表於 22-6-2013 05:02 PM

就係舊款零號機。。。。:47:
限定來的∼!!