Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 訂不到 Elyn 1/100 Ks-6 初回版的朋友注意

pm 咗各位…先旨聲明我都係白老鼠。

老老實實,開始覺得會唔會真係代理版權出咗問題(如果我 ...
shingotaz 發表於 22-6-2013 02:33 PM

sorry,  原來都加咗五兜嘢,改一改口。
無理由為咗加少少要搞到咁大件事。
回復 1# lejork1221

師兄,我以經聯絡左賣家。唔該你先:64:
唔好意思,唔係好明,是電話嗎?THX
請大家注意,shingotaz 不代表本人, 現在我公開這條link 給大家,不需要再PM我問了

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=21076011959

直接問賣家
請大家注意,shingotaz 不代表本人, 現在我公開這條link 給大家,不需要再PM我問了

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=21076011959

直接問賣家

版主同小弟只係個別玩家身份,如果麻煩到版主,真係唔好意思,sorry.

淘寶條link 可直接用(而且淘寶唔止得佢一個賣) ,不過反正賣家係local,  直接訂同拎貨就無須要計埋匯率同運費,所以先話pm 賣家個contact 方便各位。不過私下交收風險當然高於淘寶落order,在我個人嚟講一向係阿虎度都係咁嘅方式進行交收,所以覺得問題唔算好大。
我見大家剩係為咗有冇貨都討論咗幾個禮拜又等咗咁q 耐,所以先互通吓消息咋。
無左啦!請PM我吧!
各位師兄,大約幾時出貨?
好似話1至2星期,要睇出貨量同幾時訂,分批出貨
好消息,大陸終於出貨啦,成個人鬆哂。

壞消息…自己睇
http://bbs.78dm.net/forum.php?mo ... page%3D1&page=1
等睇人完成品, 先再作打算, 又唔會買唔到
國內野預左luck漏不對辦,高質素玩具完成品?無寄望,一直覺得呢隻係模型手辦係要執下先得
回復 25# shingotaz

哼哼...................無言×100
有排磨件{:1_224:}
高價格低質數, 又一預訂騙案