Toysdaily 玩具日報

查看: 13141|回復: 17

[個人收藏] 發光吧 始原勇者!

好似真系發光咁∼{:1_214:}

係咪應該去模型區會貼切D{:1_203:}
好似真系發光咁∼
BanDaiGX 發表於 15-6-2013 01:31 AM

綠色線用咩油上???
出黎效果好正...
係咪應該去模型區會貼切D
cergo 發表於 15-6-2013 02:18 AM

錯了!不是模型區!
是情報區才貼切!   
因為此產品是0版權!

放非版權物品,你好快比人CUT POST至真
有關知識產權
嚴禁任何形式的侵權bt及下載連結,我們不鼓勵任何非官方及侵權玩具及週邊產品討論,
管理員有權刪除任何有問題討論而不作另行通知。

請會員特別留意上載任何非版權持有人授權之產品,可能需要承擔有關言論及圖片之法律責任,如版權持有人就有關言論及圖片作出法律行動,本討論區會向版權持有人提供有關人仕資料。本討論區是以即時上載留言的方式運作,Toysdaily玩具日報討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表 留言者個人意見,並非本網站之立場
多謝分享...:71:
綠色線用咩油上???
出黎效果好正...
小堅 發表於 15-6-2013 09:45 AM

其實只是普通綠色。只不過系黑色噴得夠光 反射到,對比到綠色。所以效果會好明顯:love:
如果src出就好喇.......
其實只是普通綠色。只不過系黑色噴得夠光 反射到,對比到綠色。所以效果會好明顯
BanDaiGX 發表於 15-6-2013 03:34 PM

唔錯...
真係好正...
你唔講我之前以為係螢光綠...
隻色好現...
樓主繼續出多D正POST...
:71:
放非版權物品,你好快比人CUT POST至真
有關知識產權
嚴禁任何形式的侵權bt及下載連結,我們不鼓勵任何非 ...
eddiem249 發表於 15-6-2013 10:38 AM

都唔明TD既管理層,任何野一涉版權之類的就超級驚青
老實講版權問題都係版權持有人同生產者之間既事
制作者 / 圖片發佈者係咪就有罪呢? 將2D既作品以3D方式製作出來是創作定還是抄襲呢?
再者,TD只不過是一個平台、載體,是不是有需要在未有立案之前就自我審查?
就正如殺人犯搭的士去殺人,的士司機是否有罪呢?
支持!我個隻都未動手。{:1_208:}
好正好型好圖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
都唔明TD既管理層,任何野一涉版權之類的就超級驚青
老實講版權問題都係版權持有人同生產者之間既事
...
azraelho2 發表於 16-6-2013 09:40 AM

大大又唔好用到"超級驚青"咁, 保護知識產權係一個人/團體嘅自行取向, 管理人亦有可能唔想比人一種藉住發佈或轉載"鼓勵"購買違反知識產權產品嘅感覺, 正路吖!反而係大家應該互相尊重嘛~~~(似乎政治問題對各階層都的確有非常深層次嘅影響)

再者, 如果的士司機無意中知道或者見到個乘客有武器, 佢都唔慌係去做好事啦, 接載佢冇犯法, 但唔去報警(知情不報), 又係咪啱呢? 況且TD都係提醒分享嘅大大小心D啫, 唔通放個"小心地滑"牌都有錯?
大大又唔好用到"超級驚青"咁, 保護知識產權係一個人/團體嘅自行取向, 管理人亦有可能唔想比人一種 ...
半田健人_555 發表於 16-6-2013 02:13 PM

問題係 選擇性執行
笨大既野就3小時移POST去情報區 或 刪POST
廋屋既呢個POST咁就擺兩日仲係主版...
因為呢到有幫bandai賣廣告,佢唔驚俾人炳咩!!:38:

quote]問題係 選擇性執行
笨大既野就3小時移POST去情報區 或 刪POST
廋屋既呢個POST咁就擺兩日仲係主版...
antitid 發表於 16-6-2013 08:10 PM [/quote]