Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 來見識牛GUNDAM的齌企藝術~

即係咁,既然上一輯的NU走左雞,咁今次緊係走唔甩啦~
今日膽粗粗問靈食勿乳姨姨有無NU的存貨,心諗實被某D員工收起哂啦,點知真係有存貨喎,仲即場開BOX比我揀~唔駛食炒價,慳返唔少:71:

好在今日人品好,兩隻的面相都算四正:67: 話說某位師兄的NU既駭人面相QC,真係令老子我留下不能磨滅的陰影:time:

好有形我LOGO:$

槍版跟炮版的肩膀LOGO也有分別的啊:!

魁梧的上身,豐滿的下盤,這就是STANDART上的NU GUNDAM:shiny:

我又見到時代既眼淚:79: 舊版FW NU大拿拿起碼有六年歷史,這傢伙陪伴我脫離小學雞的階段,話咁快,下學年我就要上路了,即將進入大人的世界:! 感謝你伴我成長,NU GUNDAM:$

好地地一隻全裝備NU GUNDAM,咁都要拆開兩隻賣.....認真搵笨:ice:

最愛的UC機體總算集齊了,無憾了~(只限在STANDART上:p )
最後一問,而家既STANDART是否已經唔送卡??我見我兩隻NU都無卡:die:
我倒是想問何以會認為職員會收起貨品不賣?
:71:

///而家唔送卡了 :67:
我倒是想問何以會認為職員會收起貨品不賣?
rimnerel 發表於 7-8-2012 08:45 PM

只能說,這是我的經驗:67:
話說曾經撞正某大公司開大box上架,本來滿心歡喜睇吓有無熱門款,結果上得架既全部都係死到無得再死既款。咁既情況,到底係巧合一box入面無熱門款,定係事前人為,咁就不得而知了:67:
///而家唔送卡了
B.boy! 發表於 7-8-2012 10:09 PM

幹,真是一大遺憾啊:79: