Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BanDaiGX

[個人收藏] 發光吧 始原勇者!

因為呢到有幫bandai賣廣告,佢唔驚俾人炳咩!!

quote]問題係 選擇性執行
笨大既野就3小時移 ...
馬仔 發表於 16-6-2013 08:16 PM

所以唔好講到咁大義凜然啦
"保護知識產權係一個人/團體&#22021;自行取向, 管理人亦有可能唔想比人一種藉住發佈或轉載"鼓勵"購買違反知識產權產品&#22021;感覺" <- 不過係睇錢份上同睇有冇人投訴咁囉
即係版權持有人係有錢/有權有勢既就會做野囉
其實上&#22175;討論區都係討論玩具&#21867;, 唔認同管理員處理手法可以唔上&#22175;&#22021;, 何必要挑戰同埋質疑人&#21707;&#22021;目的呢?

小弟並唔係為TD護航, 亦都冇咩好處, 不過某D字眼觸動&#21655;小弟&#22021;神經, 所以先會出聲, 希望大大唔好介意
我都係"某D字眼觸動&#21655;小弟&#22021;神經",唔好介意

不過我最後都想講多句, "唔認同xxx可以離開xxx"係一個偽邏輯命題,同售貨員講"係得呢個size架咋,唔買就過主"基本上係冇分別的