Toysdaily 玩具日報

查看: 18069|回復: 38

[玩具攝影] <單拖上陣> S.H.F. War Machine 戰爭機器

<單拖上陣> S.H.F. War Machine 戰爭機器

首先要感謝Benbenben4213, BEN爺由日本直送呢盒真正日版SHF比小弟, 多謝BENBEN~~

小弟係WM迷, 一直都好想入一款可以爆地的WM. 所以嚴選之下, 放過了MK6.

Bandai的可動處理果然一流, 基本上除了手背甲的處理不利出掌外, 小弟挑不到太多骨頭.

腰關節獨立分件, 節節可動, 比HOTTOYS會折腰的假可動實在好太多了。

股關節位空隙雖大, 但其實擺POSE時可以將HIP位向內一收, 變得無咁明顯.

呢盒玩具, 唔計炒價問題, 我比85分!

貓大點可以唔留名支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 不過已有HT就放過這隻了.:^
貓大點可以唔留名支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 不過已有HT就放過這隻了.
darknight 發表於 13-6-2013 01:09 PM

感謝支持~

好後悔無入埋熊貓版WM....:sad:
你開單,我開雙!! :34:

你開單,我開雙!!
Godzima 發表於 13-6-2013 02:35 PM

玩人多?無有怕!
咁我坐埋一邊,食件包,睇戲先!! {:1_208:}

玩人多?無有怕!
catcat 發表於 13-6-2013 14:43

好,晒你冷!!{:1_203:}

好,晒你冷!!
Godzima 發表於 13-6-2013 02:58 PM

請食&#20041;包,咁晒冷法,強呀!:$
請食&#20041;包,咁晒冷法,強呀!
catcat 發表於 13-6-2013 15:06

咩喎,TD 唔 support flickr 之嘛!! {:1_201:}

好正, 要明天至出去買. {:1_240:}
正!! 呢隻有火花做配件, 提升飛行同開炮可玩度,
反而HT出了咁多隻都無咁優惠.
靚相, 好post:$
War machine真係做得好靚:$
請問實物計,頭頂高度係幾多寸的呢?
想知道佢可以夾到d咩系列&#22021;toys一齊玩...

已有1/6, 掙扎入唔入手中...
比&#29483;大毒到:help:
而家有想買既衝動:63:
&#21873;&#21873;都入左一對, &)), 應該唔算好炒吧 :(
正把玩 MK VI中 :)

個人對6仔有愛, 奈何HT個價... 山口就咁企都企唔穩 (之前 MK2跳樓價個陣入左隻)
呢隻外型正, 可動高, 算係完左心願 :$