Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <單拖上陣> S.H.F. War Machine 戰爭機器

舉手之勞,不需言謝啦:77:

玩過呢隻,我可能會放棄 1/6 WM MK2 了

雖然 SHF 細隻,但實在太好扭了,好多POSE 都擺到

再講,幾舊水貨仔,扭爛、整花都唔會咁肉赤
的確幾正,不過就細隻左少少,如果大隻番少少就perfect!!!:)
回復 14# MAX
我無買, 所以唔知幾高,
不過夾埋marvel legends (即美玩6" size) 會夾到, 不過可能shf會比較矮少少.

借用gary兄個blog俾你睇個比較, 如果有違規我會移除條link.
http://garycharm.blogspot.hk/201 ... ne-shf-testing.html
請問實物計,頭頂高度係幾多寸的呢?
想知道佢可以夾到d咩系列&#22021;toys一齊玩...

已有1/6, 掙扎入唔 ...
MAX 發表於 13-6-2013 07:23 PM

WM足6", 配合6"美玩一齊玩剛剛好.

入罷啦, 外型同可動都有番咁上下水準的WM只此一家.
WM足6", 配合6"美玩一齊玩剛剛好.

入罷啦, 外型同可動都有番咁上下水準的WM只此一家.
catcat 發表於 14-6-2013 12:17 AM

謝謝解答~~~:77:
回復  MAX
不過夾埋marvel legends (即美玩6" size) 會夾到, 不過可能shf會比較 ...
Firewalker27 發表於 13-6-2013 11:04 PM

THANKYOU~~~:)
咩喎,TD 唔 support flickr 之嘛!!
Godzima 發表於 13-6-2013 03:10 PM

正解應該係flickr唔support td吧?

Btw, nice gundam gang. :71:
好正, 要明天至出去買.
taifat1975 發表於 13-6-2013 03:15 PM

MK唔太覺有單賣WM現貨,師兄可以去FL睇睇。
正!! 呢隻有火花做配件, 提升飛行同開炮可玩度,
反而HT出了咁多隻都無咁優惠.
thiam 發表於 13-6-2013 03:36 PM

其實HT,都有一千零一隻MKI V.2有火送&#22021;....不過小家到只送單手....
靚相, 好post
War machine真係做得好靚
aol 發表於 13-6-2013 07:20 PM

感謝師兄支持。:64:
比&#29483;大毒到
而家有想買既衝動
小丙1018 發表於 13-6-2013 07:23 PM

小弟呢D無特效,無燈光源的相,毒性不強,師兄相信可以用理性克服獸性的,加油!

&#21873;&#21873;都入左一對, &)), 應該唔算好炒吧
正把玩 MK VI中

個人對6仔有愛, 奈何HT個價.. ...
keniz 發表於 13-6-2013 09:29 PM

山口確係上色差又企唔穩,關節個波波又礙眼,渣。

不過HT堅正喎~~
舉手之勞,不需言謝啦

玩過呢隻,我可能會放棄 1/6 WM MK2 了

雖然 SHF 細隻,但實在太好扭了,好 ...
benbenben4213 發表於 13-6-2013 10:21 PM

IRONMAN 3 版本的WM可動有好大改善,BEN爺等佢出左實物至決定啦,咪後悔呀 。
的確幾正,不過就細隻左少少,如果大隻番少少就perfect!!!
SorceressForce 發表於 13-6-2013 10:26 PM

1/12,算是做&#21873;比例了,再大隻一點就好難同其他美系玩具一齊DISPLAY/玩了。:64:
回復  MAX
不過夾埋marvel legends (即美玩6" size) 會夾到, 不過可能shf會比較 ...
Firewalker27 發表於 13-6-2013 11:04 PM

原本魔術師兄轉新卜,謝師兄報料。:64: