Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 幪面超人 鎧武

no worry, the grasshopper will be back oneday while nobody watch..................
水果 + 武士 + 虛淵玄 = ?

奇異的組合~ {:1_223:}
目測啡色拉打係椰子~~~~~:58:
唉。。。。。原諒我說一句“不知所謂”。。。你叫佢做侍戰隊我可能都會覺得無咁失望。。。 幪面超人原意係咁㗎咩?本來由改造人既悲劇命運變咗特攝喜劇?咁既造型,似業餘cosplay多啲。。。日本武士呢個題材。。。可以再好得多吧? 呢堆造型係騎呢!唔係型。。。。
我極懷疑件鎧甲是有聖衣形態,像聖鬥士星矢

另外,主角是橙,那可以有甚麼最强形態? 榴連如何?
一身緊身衣加幾塊纖維板就係幪面超人?過時得很。。。
仲以為係大陸d老番拉打
仲以為係大陸d老番拉打
Rider?! 真的是Rider嗎!?:(
其實我覺得幾型(個人感覺)
但係想請問下咁多位師兄同生果有咩關係
我完全睇唔到新拉打同生果嘅關係
回復 59# rayng0812

提子係關羽再世!?

BTW, 看不出蜜瓜,提子以外係咩生果囉...........

Ching,請指教!
依隻真係頂唔住喇...
個編劇玩得fruit ninja 多!?
最左邊果個係乜水果? 睇唔明.
香蕉橙提子哈密瓜...
叫D靚仔食多D水果定想賣日本水果到海外呀?
睇在愛的戰士份上,呢套會追:he:
BTW佢好似係拉打FANS,
今次終於有機會比佢擔正大旗,真係恭喜哂:61:
而想睇悲劇嘅朋友唔洗擔心,
愛的戰士一定會滿足到你~~{:1_220:}