Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 幪面超人 鎧武

Vince 發表於 25-2-2014 04:32 PM
{:1_206:}

.......................................
次次都係得主角一個強化、其他人無咩升過LV都打到而家
benice 發表於 26-2-2014 01:00 PM

戰無不敗的比達都有了:he:
Hope will have Apple~~~~~! Waiting~~~~~~!!! :78:
Hope will have Apple~~~~~! Waiting~~~~~~!!!
聖鬥士紫龍 發表於 27-2-2014 03:13 PM

我認為蘋果係一定會有,爭在究竟係大佬既ARMS定係鎧武既FINAL ARMS,因為我地數生果,就算點都會數到蘋果(都未數到其他NUTS果)吧?點解會無既呢?
我認為蘋果係一定會有,爭在究竟係大佬既ARMS定係鎧武既FINAL ARMS,因為我地數生果,就算點都會 ...
多其 發表於 1-3-2014 09:55 AM

多得某議員我終於知你頭像咩來頭:x
森林真實不意外~
但今集D對白好長好深下:36:....我地當然睇得好興奮,但D小朋友呢....:x
回復 294# yugi

我睇完之後先發覺原來今集咁快做完…可能遲D香蕉都有BANANA ENERGY FORM(即係用射箭那個)

BTW, 而家先知道唔緊要,我都好想知道有D大大成日放左幾個女既簽名檔0係度,個樣又好熟,但唔知佢地咩名先弊…
今集好難得在rider片齋講無乜點打都咁吸引:$不能公開森林事件基於人性醜惡,有能力的就想將資料據為己有支配世界,無能力的就只能絕望等死
已經完全同頭十幾集既街舞、比舞拉唔上關係…但就係會繼續睇,究竟那個「舞」係咩人黎既呢?
白衣舞應該係另一個使者,而第一個可能係DJ=·=明顯兩個使者目的唔同,DJ似乎很想搵出森林選擇嘅戰士,目的唔係搵出嚟打敗佢,自己做森林王╮(╯_╰)╭
推返上黎先!!劇情都好似無咩進展!!
推返上黎先!!劇情都好似無咩進展!!
水水的基地 發表於 18-3-2014 09:55 AM

呢排集集都解謎都叫無進展{:1_236:}下集仲要干部level的敵人出現
三個主角,一個天真,一個單純,一個二五,到頭來,都係被大人利用。
睇到主角真係愈尼愈勁,上集輕易解決SID,今集仲同大佬打成平手,下集大將軍應該搞掂大佬...(今集猴子偷桃真係笑左:x)
腰帶量產計畫不出所料~
stonekeung01 發表於 8-10-2013 06:34 PM

請問大大這設定圖有出成書嗎?