Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 幪面超人 鎧武

上次潜入兒戲,今次開定門比你入,好明顯有心放水。
上次潜入兒戲,今次開定門比你入,好明顯有心放水。
水水的基地 發表於 6-2-2014 09:27 AM

嚴格上今集間房係細佬間房,只係大佬潛入去睇佢電腦拿左咩資料走
秘書姐姐打得睇得:handshake:,裏外都係同一個演員:71:,橙同佢打果場好正:shiny:
提子果然下不了手...想成就大義去保護男女主,一穿煲我諗兩邉都虐得佢好慘...
又一次證明大佬無咩料到,, 同埋講到好明,係要量產驅動器,有排講la
又一次證明大佬無咩料到,, 同埋講到好明,係要量產驅動器,有排講la
水水的基地 發表於 10-2-2014 08:23 PM

大佬不嬲無料到:x,個個手下各懷鬼胎外,個細佬又唔聽話:DD,有預感大佬下場會好慘....
好明顯大佬只係個話得吓事嘅兵,最後應該會同主角一齊打大大佬。咁邊個係大大佬呢?
大佬不嬲無料到,個個手下各懷鬼胎外,個細佬又唔聽話,有預感大佬下場會好慘....
zero2443 發表於 10-2-2014 11:44 PM

我都認為哈蜜瓜唔係最後大佬,佢爭左一D風範,可能就好似係KUUGA中既玫瑰女、FAIZ中既CLOVER大佬(即最後先俾3個RIDER齊踢再獻身俾個細佬那個)喧既身份咁,係勁DD咁解。
我都認為哈蜜瓜唔係最後大佬,佢爭左一D風範,可能就好似係KUUGA中既玫瑰女、FAIZ中既CLOVER大佬 ...
多其 發表於 11-2-2014 12:26 PM
主角做緊既係「小朋友的正義」(不明真相,只看到表面既野,幻想能守護城市),而哈蜜瓜做緊既係劇中所謂「大人的正義」(知道真相,明白乜係最重要,正努力守護城市),而且同光實提起「真正的戰場」,e+真正既敵人係乜都未知,世界樹可能真係正義的味方都唔定
哈蜜瓜根本無可能係最後Boss,最多中段Boss,而且好大預感唔會捱得耐,上年十月流傳過消息,主角四人的FinalForm分別係鎧武極斬月真、巴隆excellent同龍玄猛,e+中左兩個...
e+Jinba鎧武既力量已經同創世紀拉打相若,仲有兩個form未出,哈蜜瓜無可能係對手:35:
樓上既大大,其實哈密瓜都對其他人唔知頭唔知路,真係估佢中段被ko.同埋你都講得啱,到時比主角知道個所謂真相同佢有關佢後悔,唔係點拖三十幾集。
忽發奇想,出年rider一定同七有關,777老虎機,日本人鐘意玩slot!!
最終形態?好似幾型
應該仲有一個尖頭形態。而家呢個造型算幾好。

勝鬨鎧武