Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 幪面超人 鎧武

明明咁多閉路電視旦一直無人發現
yugi 發表於 31-1-2014 01:44 PM

仲有啲甘機密嘅file就甘留係會議室個電腦?

好似講到大佬有心比細佬潛人黎咁知道件事,真係兒戲到爆。我想信大佬應該都會講真話,等細佬變節。
水水的基地 發表於 31-1-2014 11:09 PM

yes...兒戲到極⋯想像叫你潛入長江集團中心個會議室偷睇資料⋯比啲未返過office工嘅細佬睇就過到骨,
不過如你說如果佢之後集數有交待大佬係突登放水比佢的話甘就說得通。

利申
我好多年無再睇rider. ooo, fourze 睇左一集 decade 睇左三分一,kiva 同電王睇晒。

但今次鎧武就集集追,唔係單元又真係能夠迫人追,希望唔好咁兒戲。同理我硬係覺得件剚無咁簡單囉。
終於有番拉打嘅感覺~~~~~~~:handshake:
DJ既身份同目的又更添神秘,仲以為同教授一伙{:1_206:},其實都可以解釋到好多野大佬控制唔到,因為有內奸在公司,上次放水走佬都可算合理...

細佬眼中睇到乜?:he:在晨間劇當然無可能係獵奇野,但仍然希望有驚喜吧:63:
利申
我好多年無再睇rider. ooo, fourze 睇左一集 decade 睇左三分一,kiva 同電王睇晒。

但今次鎧武 ...
水水的基地 發表於 1-2-2014 12:18 PM

所以我覺得果場潛入戲佢係拍得吾好,導演處理吾好...未必完全係編劇問題
因為呢D處理攪到個好故事太兒戲化就吾抵了...
我都覺得件事無咁簡單...同佢地背後應該有個大大佬控制住....可能又係財_ X...:34:
有批評吾一定就吾睇...吾睇又點有得批評呢..:)
DJ既身份同目的又更添神秘,仲以為同教授一伙,其實都可以解釋到好多野大佬控制唔到,因為有內奸在公 ...
zero2443 發表於 3-2-2014 09:58 PM

好難估,應該唔係大量怪物或森林擴散呢d簡單野,因為細佬由最初想公開但看到後說不能公開:44:
有人留意到香港可能10月播呢套??

回復 262# warxv

跳左火箭人同魔法師 ……;{:1_215:}火箭人,小弟覺得 ok 既,有女睇 + 熱血向……:78:
魔法師 真係悶爆,TYB可考慮 將50多集剪輯 劇場版 (頭後幾集便可):34:
我未睇,不過見樓上咁既情況,其實係唔係真實既咩萌市,已經俾呢D生化病毒污染,而呢一個現世先係假想出黎的,好似好MARTIX咁,又好似好BIO咁……好令人想到好多野呢﹗﹗﹗
我未睇,不過見樓上咁既情況,其實係唔係真實既咩萌市,已經俾呢D生化病毒污染,而呢一個現世先係假想出黎的 ...
多其 發表於 5-2-2014 03:17 PM

但keyword不能公開,只係病毒應唔會講
回復  warxv

跳左火箭人同魔法師 ……;火箭人,小弟覺得 ok 既,有女睇 + 熱血向……: ...
roystoy 發表於 5-2-2014 10:54 AM

同感~
個人認為火箭人除了最後尾段, 超新星後人馬弱過之前(唯一一個超新星後downgrade) & 無Meteor Fusion States出埸外, 其實都OK好睇~!
魔法師, 一個字"悶"
生果人, 劇情緊張, 會追~
同感~
個人認為火箭人除了最後尾段, 超新星人馬變弱(downgrade) & 無Meteor Fusion States出埸外, 其 ...
聖鬥士紫龍 發表於 5-2-2014 04:48 PM

前幾集有講人馬弱點係開左個黑洞戰鬥力會變零
前幾集有講人馬弱點係開左個黑洞戰鬥力會變零
yugi 發表於 5-2-2014 05:02 PM

人馬超新星前, 淨射箭都輕鬆KO兩個主角.
人馬超新星後, 火箭人竟然同佢有得打....
人馬超新星前, 淨射箭都輕鬆KO兩個主角.
人馬超新星後, 火箭人竟然同佢有得打....
聖鬥士紫龍 發表於 5-2-2014 05:07 PM

果陣都未開黑洞當然ko到主角