Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse Hi-Spec 翼神傳說

回復 60# 黑色三連敗

几个brave合金 逆转王 三冠王 战国魔神 阴阳电磁侠 vf1的tv小队和两个ssp包
回復  黑色三連敗

几个brave合金 逆转王 三冠王 战国魔神 阴&#38 ...
gingin銀銀 發表於 18-6-2013 09:45 AM

那麼多cm's產品 {:1_236:}

Macross您也有玩~~~強 :$
那麼多cm's產品

Macross您也有玩~~~強
黑色三連敗 發表於 18-6-2013 12:08 PM

身为老饼机器人爱好者还是要买的哈哈哈 macross一直有在玩 也是这个打破了我一个模具不重复买的规矩 这系列 换颜色换头就是另外的机体啊{:1_224:}
身为老饼机器人爱好者还是要买的哈哈哈 macross一直有在玩 也是&#36825 ...
gingin銀銀 發表於 18-6-2013 04:42 PM

我也一樣.....全買了......:shy: 唯一可惜是公佈了的超時空世紀和魔境傳說沒影了 :no:

Macross 我只買了Macross F的產品......如果只是別色我就沒買了  :cool:
我只等佢出超攻速, 其他Hi-spec都唔會考慮, 超攻速由T-REX設計, 相信差極有限
redfish 發表於 17-6-2013 01:10 PM

超攻速我係超期待.....:handshake: 其實下隻都唔差.....可惜人氣麻麻 :unhappy:
我也一樣.....全買了...... 唯一可惜是公佈了的超時空世紀和魔境傳說沒影了

Macross 我只 ...
黑色三連敗 發表於 19-6-2013 09:13 AM

仲有原定的BRAVE40
http://cmscorp.sakura.ne.jp/blog/2012/02/post-86.html
我也一樣.....全買了...... 唯一可惜是公佈了的超時空世紀和魔境傳說沒影了

Macross 我只 ...
黑色三連敗 發表於 19-6-2013 09:13 AM

超时空世纪和魔境传说只能等了 f2.0炒得太厉害了 买不起
謝謝敗兄分享,呢隻我有考慮,
但係去見實物,面相 QC 都幾嚇人。
最重要係你講到雙金屬 ball join 腳,我接受唔到。

上面有師兄話到某店o既處理手法,
要先俾錢、後 check 貨;
俾o左錢,又唔想俾你揀...
呢隻又唔駛開盒 check。

同佢o地處理其他貨品方法大異。
如屬實,好明佢o地都知道 QC 出o左問題。
仲有原定的BRAVE40
redfish 發表於 19-6-2013 09:38 AM

係喎.....仲有茲里安......睇黎都係冇希望.....之前好似仲有隻超霸凱獸王 :die:
超时空世纪和魔境传说只能等了 f2.0炒得太厉害了 买不起
gingin銀銀 發表於 19-6-2013 11:19 AM

我驚巨靈神賣得不好....以後的就沒了 :no:   

f2.0......有舊的就不買新的....沒位了 :die:
謝謝敗兄分享,呢隻我有考慮,
但係去見實物,面相 QC 都幾嚇人。
最重要係你講到雙金屬 ball join 腳,我 ...
Garycharm 發表於 19-6-2013 11:27 AM

Garycharm兄.....謝觀賞.....:shy:

我買他的原因是世音成品不多.....模型又不識砌.....所以暫時是唯一選擇....有愛才出手 :(
係喎.....仲有茲里安......睇黎都係冇希望.....之前好似仲有隻超霸凱獸王
黑色三連敗 發表於 19-6-2013 11:30 AM

仲有NEO GETTER 1,2,3, TV版機甲界主角機, 簡化版超獸NOVA, 多次的展出勇者指令.
不過講真, 就算BANDAI咁大, 年年魂展都係大量空頭支票, 何況CMS呢D細廠
http://blog.hobbystock.jp/report/2009/05/tp0142.html

仲有NEO GETTER 1,2,3, TV版機甲界主角機, 簡化版超獸NOVA, 多次的展出勇者指令.
不過講真, 就 ...
redfish 發表於 19-6-2013 11:47 AM

係喎.....仲有咁多都冇晒影 {:1_237:} 隻Nova我都幾鍾意.....:help:

紅魚兄講得啱.....就算強如b記.....展出完都未必出.....就好似sr合金swrog系列咁 :80:
我驚巨靈神賣得不好....以後的就沒了     

f2.0......有舊的就不買新的....沒位了
黑色三連敗 發表於 19-6-2013 11:33 AM

其实没位了才是重点哈哈哈哈{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}
其实没位了才是重点哈哈哈哈
gingin銀銀 發表於 20-6-2013 09:19 AM

玩家的致命傷~~~:59: