Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse Hi-Spec 翼神傳說

銀銀~~~近來住那裡去~~~不見您
黑色三連敗 發表於 14-6-2013 10:54 PM

最近失踪了 才回来 哈哈哈哈 {:1_214:}
行過見到但好貴....留返錢係袋算
霸氣膠 發表於 14-6-2013 11:28 PM

定價問題~~~冇計{:1_237:}
我真係冇睇呢套呀, 只係玩過機戰咁大把咋敗兄............
ray文 發表於 15-6-2013 12:03 PM

咁我都唔建議您睇~~~可能我智商低~~~~{:1_237:}
支持好基友靚相
想問問肩同肘, 腕關節夠唔夠力, 因為要攞弓同劍...
呢幾個位都係MEGAHOUSE最突顯自 ...
luciferdark 發表於 15-6-2013 12:31 PM

謝魔王支持~~~{:1_226:}

其實手關節ok架~~~只係腳太重~~~#起好難擺poses~~~:die:
還好我對佢冇好感,唔會入
御遠將 發表於 15-6-2013 03:26 PM

真係好多c兄都對佢冇愛~~~~:no:

我會支持到佢出超攻速~~~:!
肩肘有力, 反而腳重, 難hold住浮游post, 易合埋大脾, 似gx51情況。
堂眉真係此機點精之筆, 裝左成隻sharp醒 ...
xerasic 發表於 16-6-2013 01:04 AM

不能同意更多~~~~:$
最近失踪了 才回来 哈哈哈哈
gingin銀銀 發表於 17-6-2013 09:30 AM

多些上來吧~~~~{:1_214:}
咁我都唔建議您睇~~~可能我智商低~~~~
黑色三連敗 發表於 17-6-2013 12:18 PM

敗兄又講笑喇..............不過套野真係興趣不大呢..........{:1_197:}
敗兄又講笑喇..............不過套野真係興趣不大呢..........
ray文 發表於 17-6-2013 12:39 PM

自己覺得比後期那套雷登(全身金色那隻)更難明 :49:
成隻腳係金屬, 但關節居然是BALL JOINT, 隻腳唔下垂至奇
http://ameblo.jp/digitamin/entry-11551197913.html
真係好多c兄都對佢冇愛~~~~

我會支持到佢出超攻速~~~
黑色三連敗 發表於 17-6-2013 12:21 PM

我只等佢出超攻速, 其他Hi-spec都唔會考慮, 超攻速由T-REX設計, 相信差極有限
http://www.t-rextoys.co.jp/works.html
成隻腳係金屬, 但關節居然是BALL JOINT, 隻腳唔下垂至奇
redfish 發表於 17-6-2013 01:07 PM

Megahouse班設計師真係要打pat pat ~~~ {:1_237:}
多些上來吧~~~~
黑色三連敗 發表於 17-6-2013 12:22 PM

没问题{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}
没问题
gingin銀銀 發表於 17-6-2013 04:00 PM

最近進了什麼好貨~~~~{:1_214:}
回復 60# 黑色三連敗

几个brave合金 逆转王 三冠王 战国魔神 阴阳电磁侠 vf1的tv小队和两个ssp包