Toysdaily 玩具日報

查看: 8133|回復: 36

[改造交流] The Dark Knight Rise 夜神起義 - Ra's Al Ghul 忍者大師 [超多劣圖.不喜勿插]

Ra's Al Ghul 忍者大師完成係響Tony之前,不過一直未有發佈同大家分享,因為有部份配件要自己去整,所以比較花時間處理。一同既往,今次選擇iminime另一頭雕作品重塗,只針對鬍子兩旁作出修改,加上自製藍花及劍,我的batman系列又添一員...!! 希望大家會喜歡呢個作品...

製作篇:

謝謝欣賞....:64:
:71:Very Cool :71:

有無自製藍花及劍獨立圖片share下?
不過都真係幾服左你個種對電影原色既追求!! 加油ching!
超正,真人一樣! 不過依個頭現在難找了
回復 2# chankb

謝謝支持!
回復 4# dragonken

因為已經一段時間,相信已經很難買到了!
忍者大D:71::71:
師兄幾時出1次BATMAN全家幅:handshake:
回復 7# EDMONDLUN

呢張圖一定會有!放心啦大大!
太喜歡了!!!:63:
回復 9# BatIron

Haha....謝謝師兄再度支持!
一浪接一浪呀師兄 !!!
原頭眼神都唔夠奸, 師兄做到了 !!! 改左鬚都要一讚, 唔再似獅子了 ...
我個人好 LIKE 藍花, 完全代表到忍者大師, 亦見師兄自組別具心思 ~

GOOD JOB !!!
麻麻地 油得好粗糙! 努力努力! {:1_197:}
回復 11# Boris_C

對於忍者大師,我個人覺得藍花係佢同bruce呢一種聯系!所以我決定佢必需要有藍花作為配件,希望你會喜歡!

Thank you!!
回復 12# killblood

謝謝師兄提點!我會多加注意!
而某程度上,我覺得呢個質感更加俾到我真人感覺!

Thanks!!!
油得好粗糙??? 何以見得? 要學電視台D姐仔整個高清化妝, :54: 好心D人睇下個角色再比較下la,,,胡亂comment 只暴露其短