Toysdaily 玩具日報

[改造交流] The Dark Knight Rise 夜神起義 - Ra's Al Ghul 忍者大師 [超多劣圖.不喜勿插]

回復 13# DreamWorks

點只喜歡 ...... 我都想組返隻添啦 !
油得唔錯,胡子油得好好,
不過胡子本身做得唔太自然
好正喎!師兄邊到仲有得買呀?幾銀呀?
回復 16# Boris_C

謝謝支持啦!^_^
回復 17# 伏特加

Thank you!!
鬍子我已經裝誇張部份磨走,令其更自然!
希望呢個改動,你會滿意啦!
回復 18# SimonC

師兄可以試下上網睇睇有無人放!正價八魚左右!
回復 15# gundamgundam123

咁我講好靚好似真人啦 哈哈 你滿唔滿意? 講下D比較negative 嘅comment都唔得? 咁點樣會進步架
回復 22# killblood

師兄唔好太介意!大家有唔同睇法㗎咋!你哋兩個嘅意見我都好感激,唔好勞氣!
唔好因為呢啲小事爭執!謝謝你的意見!我會改進!thank you!!
:71::71::71::71::71::71:
回復 22# killblood

講Negative comment 無問題,但你無point, 無建設性。好似樓上有師兄話”so"唔自然,叫樓主改進,呢D就有建設性既negative comment lo.
回復 24# ken_bo8746

謝謝支持!
回復 25# gundamgundam123

大大,請別勞氣!呢個師兄相信都係出於善意嘅指教!唔好再為小事鬥氣吧!
始終每個人睇法都未必一樣,肯講出嚟就證明有留意做得好唔好,都係俾我一個改進嘅機會!我衷心謝謝兩位!

大家不打不相識,就藉此交個朋友啦!
樓主的頭雕跟Feng's大大差很大喔......{:1_203:}

.
回復 28# iWatch

我不能跟峰大相比啦!
至於原型,倒是各有各好,這頭我也是第一次看到!
Iminime的不會跟這個差太遠!
wow,好靚仔:71: