Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

回復 282# ironman123

ironman123兄, 暫時未有呀:ar:
回復 283# Try0083
try0083兄!呢度係我公司其中一小地方, 唔使錢租架!
仲有我唔係喺到弦富, 我只係一個極度熱愛玩具既玩家啫, 請不要誤會
TD大把猛人啦! 我只係好普通架咋!絕對唔係你所講既有錢人呀:!
simon兄唔好誤會,我唔係串你架:34:
只係頭先見到你D相有感而發,我都想好似你咁有個唔駛錢既倉放玩具.......:49:
老實講,我而家屋企8成既地方都係放我既玩具同雜物,好彩我隻老虎好體諒:$
不過都開始有小小微言.......其實有D掛住我既舊居,面積係而家我住緊既兩倍:79:
simon兄唔好誤會,我唔係串你架
只係頭先見到你D相有感而發,我都想好似你咁有個唔駛錢既倉放玩具...... ...
Try0083 發表於 5-7-2013 18:40

小弟同 Try0083兄一樣傾慕你有能力及熱誠去買, 玩,玩具,:$
因為在香港買玩具不難, 但要開來玩及有地方放係有靚靚的display櫃重難{:1_198:}
而且要有一個地方存放一些未開盒的玩具超難{:1_207:}住都不夠住:die:
師兄幾時開放日上你公司或你屋企幫你盤點一下{:1_222:}睇倒你個倉有d LEGO 未開,順手幫你砌:shy:
好期待simon兄display個倉d好野黎睇{:1_221:}
Good Morning Every Body!
早晨呀!simon兄
早晨,Simon師兄,會出外看玩具嗎?:shy:
回復 293# hehemimi

都好想, 但係又好似冇咩買咁:unhappy:
回復 292# Try0083

有冇咩收獲呀:58:
執左8成喇, 仲有幾箱未拆!

執左8成喇, 仲有幾箱未拆!
SimonC 發表於 6-7-2013 12:31 PM

嘩....................................{:2_303:}{:2_303:}
回復 297# J子

J子, 歡迎光臨我既小天地:71:
回復  Try0083
try0083兄!呢度係我公司其中一小地方, 唔使錢租架!
仲有我唔係喺到弦富, 我只係一個 ...
SimonC 發表於 5-7-2013 05:42 PM

好羡慕simon師兄可以放盒係公司...又免費又多位...我仲為盒煩緊....:49:
:77:
回復  Try0083

有冇咩收獲呀
SimonC 發表於 6-7-2013 12:19 PM

我咪入左隻171囉