Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

{:1_226:} Good Morning Simon, 今日星期五lu
早晨, Simon師兄....:shy:
早晨呀:^:^
今日好熱呀:(
午安啦~ 西門兄~ :65:

又Happy Friday~ {:1_228:}
回復 271# Herpa500

午安呀!herpa兄{:1_226:}
回復 272# hehemimi

午安呀!hehemimi兄{:1_226:}
回復 273# Try0083

午安呀!try0083兄{:1_226:}
回復 274# kahn111222

午安呀!kahn111222兄{:1_226:}

今日有少少空間時間執下個倉先{:1_218:}

今日有少少空間時間執下個倉先
SimonC 發表於 5-7-2013 04:33 PM

Hi, Simon Hing, can I ask how much per month and how large of your store room? Thx so much...............:64:
:@師兄是否自己開公司:50:
成日都見你回覆得好快:79:
另外你個玩具倉起碼10尺長X10尺闊, 如無意外有120-150尺大 租都要幾千:36:
上等人呀:63:
有whatsapp群嗎?
原來你......咁有錢架:time:
好大.............個貨呀:help:
回復 280# CombattraV

V兄, 呢度係我公司其中一小地方, 唔使錢租架!
回復 281# waihow

waihow兄!呢度係我公司其中一小地方, 唔使錢租架!
仲有我回覆得快係因為我成日要對住電腦做野既, 所以成日都好怏睇到MSG囉!
仲有我唔係喺到弦富, 我只係一個極度熱愛玩具既玩家啫, 請不要誤會:64:
TD大把猛人啦! 我只係好普通架咋!絕對唔係你所講既上等人呀:47: