Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

回復 255# hehemimi

喺Y拍賣野? 有咩好野先{:1_226:}
回復 241# SimonC
simon兄,係播放器黎,手機都有,裝完你只要係google打個戲名同qvod,所有戲上兩日就有,我就係用佢,睇左ironman起碼10次:shy:
回復 257# michael838

iPhone 都得?
回復 258# SimonC 係呀,iphone係app store打qvod,iphone個apps名好似叫"多屏互動瀏覽",基本上乜戲,電視,動晝都有架:71:
回復 259# michael838

等我試下先!
回復 259# michael838

都唔得既?
回復 261# SimonC whatsapp你{:1_220:}
回復  ray文

我的魔動王呀
SimonC 發表於 3-7-2013 01:39 PM

好齊WOR..............勁呀~:71:
回復  SimonC
simon兄,係播放器黎,手機都有,裝完你只要係google打個戲名同qvod,所有戲上兩日就有,我就係用 ...
michael838 發表於 3-7-2013 06:04 PM

唔明{:1_215:}求教學:DD
回復 264# Try0083 其實係一個播放器嘅Software黎,用黎可以在線睇片,而家國內多數用佢,裝在qvod,之後你係google打你想搵嘅戲名,加qvod,就可以係網頁到睇到套戲架喇:71:
回復  Try0083 其實係一個播放器嘅Software黎,用黎可以在線睇片,而家國內多數用佢,裝在qvod,之後你係 ...
michael838 發表於 3-7-2013 11:30 PM

個software叫咩名呢?:unhappy:
回復 266# Try0083 "快播"或者"qvod":57:
哦....試下先:71:唔該馬兄:52:
哦....試下先:71:唔該馬兄:52:
Good Morning 咁多位:43: