Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 急救Hottoys MK7 Tony Stark 短頸問題

改得好~~ m7有排都未到手,,:63:
回復 23# catcat

我都覺得其實拔走平腳內膽換冬菇就得, 簡單快捷,
搞咁大輪野同只換冬菇有咩分別 ... ?
搞得多野就係要求高 ?!
回復 10# Douglas.M.Saint

不如請cat大做TD管理員,當分紅{:1_208:}
回復  Douglas.M.Saint

不如請cat大做TD管理員,當分紅
全職玩具獵人 發表於 8-6-2013 10:56 AM

做TD管理員, no paid and need to be blamed by other members............... {:1_207:}
回復  catcat

我都覺得其實拔走平腳內膽換冬菇就得, 簡單快捷,
搞咁大輪野同只換冬菇有咩分別 ...  ...
Boris_C 發表於 8-6-2013 10:54 AM

長頸呀師兄,唔信自己試試。
Thanks for sharing hehehehhee
Cat hing, can you PM me where you bought that pair of AJ11?
Kolzz 發表於 8-6-2013 09:08 AM

係淘寶search aj 11即可。:64:
做TD管理員, no paid and need to be blamed by other members...............
Douglas.M.Saint 發表於 8-6-2013 11:44 AM

重會比貓貓貼相~~~:DD
回復  Douglas.M.Saint

不如請cat大做TD管理員,當分紅
全職玩具獵人 發表於 8-6-2013 10:56 AM

師兄,做管理員好麻煩,小弟怕怕...
改得好~~ m7有排都未到手,,
acq 發表於 8-6-2013 10:49 AM

呢期HT派貨又真係勁慢
.....
Cat大大, 唔好意思, 又煩到你, 因為我真係12"新手, 有個問題想請教下. 如果我買一個cheap cheap 頭雕, 拔走"頸JOINT內膽", 咁理論上係咪可以自作延長器呢?
Cat大大, 唔好意思, 又煩到你, 因為我真係12"新手, 有個問題想請教下. 如果我買一個cheap cheap 頭雕, 拔走 ...
lazymanhk 發表於 9-6-2013 11:01 PM

理論上是可行的,記得買無頸頭雕。:64:

玩玩具落手落腳試改的話,無論成功與否,都滿有成功感的。
多謝晒cat兄教學分享,
咁就可以解決左喇~:77:
貓大,我直接爆左粒東茹頭,攞左粒膠用混合膠【痴】實佢算,懶人本色^^
:$ 貓大的教學post 真的幫助我們新手不少呢!
理論上是可行的,記得買無頸頭雕。

玩玩具落手落腳試改的話,無論成功與否,都滿有成功 ...
catcat 發表於 10-6-2013 09:11 AM

_http://  item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.1000775.1.4.slcJdd&id=25289664873
Cat 大大, 係咪呢種? 如果係, 我諗可以淘返黎都得