Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 急救Hottoys MK7 Tony Stark 短頸問題

呢個改法好好多 ,那,,,又學到野喇 。
急救Hottoys MK7 Tony Stark 短頸問題

近期好多帥兄都被MK7頭的短頸問題困擾, 事實上, 小弟上次分享時是 ...
catcat 發表於 7-6-2013 11:47 AM

其實拔下內膽加返普通冬菇就得~

Cat師兄,請問原裝個粒joint加熱後難唔難拔出黎?我個隻好少少難拔,驚扯爛…仲有如果唔用泥膠可唔可以用tt ...
wing1123 發表於 7-6-2013 01:51 PM

要用力,一定會鉗花個內膽,但唔會對頭雕表面有損害,放心。

長定短自己cut,自己決定就好。
http://asmustoys.com/index.php?r ... t&product_id=81

c兄 想問下你呢 圖1 tony件衫係邊到買到? 我買果件唔係尼個質地 可以話我聽嗎
vin_tg56 發表於 7-6-2013 03:26 PM

Asmus 網訂,25美金包郵。:64:
c兄 想問下你呢 圖1 tony件衫係邊到買到? 我買果件唔係尼個質地 可以話我聽嗎
vin_tg56 發表於 7-6-2013 03:26 PM

小弟用TTM18
    , 其實21都分別不太大,係壯少少姐。
回復  catcat
貓大:請問頭雕內膽軟膠可以係邊度買
我上過21樓,老細話冇得買
伏特加 發表於 7-6-2013 05:15 PM

頭雕內膽軟膠無得賣,小弟係其他散件拆出嚟,所以至會介紹第二個方法。
呢個改法好好多 ,那,,,又學到野喇 。
星月夜 發表於 7-6-2013 11:32 PM

平時跟大師兄您學得野多呀嗎~:43:
其實拔下內膽加返普通冬菇就得~
yukaen 發表於 8-6-2013 12:45 AM

其實都得架,要求唔高的話。:64:
感謝樓上所有師兄賞面,感謝感謝。:64:

放幾日假反而要陪貓女,忙得很,抱歉要深夜才能回文了。:64:
簡單方法大大效能!正
回復 19# catcat

頁面載入發生問題{:1_236:}
改得好好,我最留意tony 著aj XI爆地,型絕呀:handshake:
改得好好,我最留意tony 著aj XI爆地,型絕呀
小志強 發表於 8-6-2013 01:02 AM

師兄好眼力,買不起1/1,玩1/6也好:

Thanks for sharing hehehehhee
Cat hing, can you PM me where you bought that pair of AJ11?
改得好~~ m7有排都未到手,,:63: