Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

我想睇後面個車櫃。。。。
sundaydriver 發表於 18-6-2013 16:36

等你自己親身感受麻,星期四一齊度度D時間啦
3.2.2商場既相係唔係冒死偷拍架
timothy276217 發表於 18-6-2013 16:40

Yes 呀,好彩手機有mute 聲功能,趁無人偷雞影囉

不過電電城嗰度D舖就唔得Lu,所以影得好小相咋
我又係每次去大阪都會食蛋包飯,但我就去梅田地下街間店

&# ...
RTHK 發表於 18-6-2013 18:21

好正呀,下次一定要試
老虎一定要食咖哩,蛋包飯今次一定要D!
我怕高,呀仔叫我坐hip 5輪都怕怕,而家睇落冇咁恐怖,今次試下,請問要幾耐到?
另,梅田mandrake d舊模型好多,Yamato 野都唔少,賓賓睇唔到咩?
我又係每次去大阪都會食蛋包飯,但我就去梅田地下街間店

&# ...
RTHK 發表於 18-6-2013 18:21

我第一次都係食呢間, 之後就愛上左蛋包飯, 但因每次都係地下街搵好耐先搵到所以最近呢幾次都係去 hep five 果間食唔洗搵一大餐 :55:
等你自己親身感受麻,星期四一齊度度D時間啦
benbenben4213 發表於 18-6-2013 21:36

我驚佢到時得個恨字, 係門口經過都冇得入去只可以去睇兒童向果 part 咋  :67:
我驚佢到時得個恨字, 係門口經過都冇得入去只可以去睇兒童向果 part 咋
bbf1125 發表於 19-6-2013 10:33 AM

扮肚痛all C,然後鼠入去兩個鐘。
好正呀,下次一定要試
benbenben4213 發表於 18-6-2013 21:41

睇左你個遊記一半都已感受到你大人呢個旅程都好開心, 我覺得你好快又有下一次架 la {:1_220:}
老虎一定要食咖哩,蛋包飯今次一定要D!
Panzer 發表於 19-6-2013 00:07

我老虎唔係咁鍾意食咖哩, 所以我次次都係得個睇字冇得食 ar :79:
我怕高,呀仔叫我坐hip 5輪都怕怕,而家睇落冇咁恐怖,今次試下,請問要幾耐到?
另,梅田mandrake d舊模型 ...
Panzer 發表於 19-6-2013 00:17

一個圈 15 分鐘左右,試下夜晚搭啦,黑媽媽唔覺咁高。可以既話,播埋歌可以放鬆心情
睇左你個遊記一半都已感受到你大人呢個旅程都好開心, 我覺得你好快又有下一次架 la
bbf1125 發表於 19-6-2013 10:37

佢開心架,因有佢最愛既 100 yen 店,都不知買左幾多野番黎

等 yen   平 番 d 就入定貨,有平機票就隨時起行都得
一個圈 15 分鐘左右,試下夜晚搭啦,黑媽媽唔覺咁高。可以既話,播埋歌可以放鬆心情
benbenben4213 發表於 19-6-2013 10:47 AM

:64:小P要坐之麻!:69:
我第一次都係食呢間, 之後就愛上左蛋包飯, 但因每次都係地下街搵好耐先搵到所以最近呢幾次都係去 hep f ...
bbf1125 發表於 19-6-2013 10:29 AM

我就係怕搵唔到,所以影低門口寫住 East Mall 個招牌:DD

卵と私全國店舖地址

渋谷八番街店
東京都渋谷区宇田川町23-3 渋谷第一勧銀ビル 6F

新宿東口店
東京都新宿区新宿3-28-15 TRNビルB1F

新宿ミロード店
東京都新宿区西新宿1-1-3 小田急ミロード7F

池袋サンシャイン店
東京都豊島区東池袋3-1 サンシャインアルパ3F

ルミネ北千住店
東京都足立区千住旭町42-2 ルミネ北千住8F

セレオ八王子店
東京都八王子市朝日町1番1号 セレオ八王子北館10階

八重洲店
東京都中央区八重洲2-1 八重洲地下街南1号

横浜ジョイナス店
神奈川県横浜市西区南幸1-5-1 相鉄ジョイナスB1

東武船橋店
千葉県船橋市本町7-1-1 東武百貨店7F

ららぽーとTOKYO-BAY店
千葉県船橋市浜町2-1-1 ららぽーとTOKYO-BAY2F 555

ニッケコルトンプラザ店
千葉県市川市鬼高1-1-1 ニッケコルトンプラザ2階レストランストリート

京都ポルタ店
京都府京都市下京区烏丸通塩小路下ル東塩小路町

ホワイティ梅田店
大阪府大阪市北区小松原町梅田地下街4-7 ホワイティ梅田

なんばウォーク店
大阪府大阪市中央区難波2丁目虹の町1-11

天王寺ミオ店
大阪府大阪市天王寺区悲田院10-39 天王寺ミオ10F 1001

新大阪店
大阪府大阪市淀川区西中島5-16-1 メディオ新大阪2F

浜松遠鉄店
静岡県浜松市中区砂山町320-2 遠鉄百貨店8F

名古屋ユニモール店
愛知県名古屋市中村区名駅4-5-26先 ユニモール地下街

栄店
愛知県名古屋市中区栄3-4-6先 サカエチカセンター内

札幌アピア店
北海道札幌市中央区北五条西4丁目 札幌駅南口広場地下街

福岡天神コア店
福岡県福岡市中央区天神1-11-11 天神コアビル7F
上次去京阪神,由於同其他人去,雖然是自由行,但自己在整個旅程得個多小時去電電城..而且去時七點幾八點都驚就關門,所以行得好趕...
只買了些當時過香港的三國傳咋......

主要係咁多...{:1_201:}