Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

留用...........
點解3.2.2會擺左响#209?!!:67:

點解3.2.2會擺左响#209?!!
sundaydriver 發表於 18-6-2013 15:01

D,都唔知嗰死人網做乜春,打好哂 D 野唔 L 見哂,所以未開新 LINK 睇下得唔得囉:53:
個#211點架!!:53:
我想睇戲肉呀!!!造愛造既事即係乜春呀!!!!
原來備用7個帖都唔夠用。。。。:78:
我就睇下你個4、5、6寫去邊!!!
攪掂 3.2.2 嘞,快D 黎睇啦
原來備用7個帖都唔夠用。。。。
我就睇下你個4、5、6寫去邊!!!
sundaydriver 發表於 18-6-2013 15:12

寫爆哂就唔寫囉:34::34::34:

到時先算啦
個#211點架!!
我想睇戲肉呀!!!造愛造既事即係乜春呀!!!!
sundaydriver 發表於 18-6-2013 15:09

已修復,快 D 去番P.1啦
我雖然去左咁多次梅田, 但係地下街如唔睇水牌都會盪失路, 所以去 hep five 同埋mandarake 我通常都會行地面, 只係搵野食先會行地下街 :(

你下次再去大阪記去 hep five 係摩天輪果層食蛋包飯, 因真係整得好食過香港果d 萬倍d 蛋超滑而且又多口味 :handshake:

睇個門口已經知半個鐘唔夠走。。。:67:
我想睇後面個車櫃。。。。:sad:
3.2.2商場既相係唔係冒死偷拍架:handshake:
我想睇後面個車櫃。。。。
sundaydriver 發表於 18-6-2013 16:36

你到時又老又嫩唔洗諗 la :78:
我雖然去左咁多次梅田, 但係地下街如唔睇水牌都會盪失路, 所以去 hep five 同埋mandarake 我通常都會行地面 ...
bbf1125 發表於 18-6-2013 04:16 PM

:handshake:我又係每次去大阪都會食蛋包飯,但我就去梅田地下街間店:51:

我雖然去左咁多次梅田, 但係地下街如唔睇水牌都會盪失路, 所以去 hep five 同埋mandarake 我通常都會行地面 ...
bbf1125 發表於 18-6-2013 16:16

旦包飯我都想試架,可惜夾唔啱時間,所以無食到:79: