Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

你說你 只想得到一些給你做個紀念
我說 但有一些破夢兒 不要又代重現
如上天 差遣這一天 只好講句願
情還亂 尚有一些 未斷

*沒有你 還是愛你
 同在這裡再呼吸這空氣
 捨不得不一起 woo~~~~~

沒有你 還是愛你
 從未愛你愛得這麼淒美
 又抱緊 又抱緊~~~你
:help:
有心有力,比一般好行o既旅行家寫得更生動有趣,我會保留這篇遊記作欣賞。←
好正o既分享, 遲左十卜... {:1_201:}

攪到好想去日本呀!!! :no:
沒有了朋友們的留言,寫得再多也是徒然

突然無哂動力再出埋以後幾日的遊記了
benbenben4213 發表於 10-6-2013 10:40 PM

:35:我有睇架.....
我有追o家,你試下唔寫o丫!!!:blame:
我日日都追緊架, 你唔寫信唔信切左你個賓得返賓賓 ar la :blame:
回復 150# benbenben4213

唔係化...成11版回應都叫無留言?..我仲等緊你第3.2VER...同第4.5.6日架{:1_229:}
回復  benbenben4213

唔係化...成11版回應都叫無留言?..我仲等緊你第3.2VER...同第4.5.6日架{:1_ ...
老文 發表於 11-6-2013 10:57 AM

佢既意思唔係回覆少。。。而係我地D得佢少呀!!:78:

我明喎,我真係明架賓賓!雖然你係短周賓,但係我何嘗唔係齋長周丫。。。:42:
回復  benbenben4213

唔係化...成11版回應都叫無留言?..我仲等緊你第3.2VER...同第4.5.6日架{:1_ ...
老文 發表於 11-6-2013 10:57

我講緊係常總個留言俾德哥刪左呀

做乜無啦啦刪o者,請說明之
回復 158# sundaydriver

閒聊區..非嘈交可以過到10版...已經係TD10大奇蹟..加7不思議POST了{:1_211:}
回復  sundaydriver

閒聊區..非嘈交可以過到10版...已經係TD10大奇蹟..加7不思議POST了
老文 發表於 11-6-2013 11:18 AM

{:1_203:}又唔係喎....淨講早晨都可以講5版喎

閒聊區..非嘈交可以過到10版...已經係TD10大奇蹟..加7不思議POST了
老文 發表於 11-6-2013 11:18

好彩多得你地班大佬射住咋{:1_227:}
我講緊係常總個留言俾德哥刪左呀

做乜無啦啦刪o者,請說明之
benbenben4213 發表於 11-6-2013 11:17 AM

:38:小鴨子d野真係............

must 抽您水 and DSF:38:

老文 發表於 11-6-2013 11:18 AM

我唔同意!!{:1_218:}

有d人開個題日日自己update,十零廿版好快過!
你睇落d丫,有架!!
{:1_220:}
回復 161# Warmblood

證據呢?....cc:blame: