Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問Gundam FIX 重高達亞洲版到左未啊???

精粉已入手$780:57:....孤保持880{:1_206:}
回復 43# 可變戰士

仲要考慮,各位兄弟出手喇
回復 46# 霸氣膠

孤仔我撑你,賺夠就快D劈,我等你show hand
回復  可變戰士

仲要考慮,各位兄弟出手喇
b855506 發表於 10/6/2013 08:07 PM

可能仲有其他大大仲有顧慮, 認為低處未算低. :44:

天日如出旺角仲有得賣, 我實買多一盒啫! {:1_208:}
回復 49# 可變戰士

佢話放出來時有三十幾隻,應該無咁快一晚清曬掛
回復  可變戰士

佢話放出來時有三十幾隻,應該無咁快一晚清曬掛
b855506 發表於 10/6/2013 08:23 PM

希望喇! 不過我諗都會無咗一半{:2_251:}
都預左會趺, 上次日港版In's都做過720, 精品都做過750, 但半日都無咗啦, 真係可遇不可求, 買貴好過買唔到, 此終件貨大件佔地方, 細鋪會盡快去貨, 不過都希望大家都買到平貨, 越平越好, 大家開心, 邊值咁貴, 日本特價都是8000日元, 對番都唔駛700,
都預左會趺, 上次日港版In's都做過720, 精品都做過750, 但半日都無咗啦, 真係可遇不可求, 買貴好過買 ...
blueseed 發表於 10-6-2013 08:27 PM

灣仔玩具街仍然899,真係呃細路....
頑仔已經Sold out thx {:2_309:}
回復 54# 可變戰士

咁快,希望頑仔會再有,造福大家
頑仔已經Sold out thx
可變戰士 發表於 10-6-2013 09:18 PM

{:1_206:}實快賣晒仲要日版,相信賣家都是其他鋪{:1_203:}
回復 56# 霸氣膠

吾怪得扶手電梯哥間尋寶團成日都外出同好早拉闌,好似吾係做生意咁,原來去左附近尋寶:x

精粉
BTW, 想問吓各位知唔知先幾年前 TAMASHII NATION 2009 発表果隻 1/35 RX78-2  Gundam Ver.Ka 去左邊...?

實快賣晒仲要日版,相信賣家都是其他鋪
霸氣膠 發表於 10-6-2013 09:46 PM

我有幸入左最後最後一隻