Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問Gundam FIX 重高達亞洲版到左未啊???

我諗而家唔會比亞版平過8魚,仲會收起d貨添~
chinam 發表於 4-6-2013 12:14 AM

如果貨多好難收起, 不是每間店都有倉.
如果貨多好難收起, 不是每間店都有倉.
taifat1975 發表於 4-6-2013 01:05 PM

我諗細鋪冇倉,會平d散貨,好似之前有ching提過,有鋪行版做72x,大鋪企硬8字,
如果今次亞版,我估情況大致相同,到時睇下執呂執到平貨囉~
宜家攪到我日日都想去旺角行返轉 ....:69:
今日MK行左轉, 搵唔到所謂的平貨, 請問邊樹有7字頭?
THANK YOU{:2_295:}
:47:7字頭已經係頭一兩日貨既事 ....
收起左留到幾時先賣?我唔急嫁,反正我係手既係現金,唔賣也沒所謂
sumissum 發表於 4-6-2013 01:23 AM

cash is king {:1_203:}
收到call亞版有得攞…:78:
回復 22# redcat2733

有得訂咩?幾多錢?
應該今日先派(PIC FROM FL FACEBOOK)
回復 24# redfish

請問咩水位呀, C hing??
回復  redfish

請問咩水位呀, C hing??
hon8815 發表於 7-6-2013 08:01 PM

FL在FACEBOOK唔開價, 相信唔慌平.
葵芳孤注都見有, 不過價錢和之前一樣
岩岩米青口口口入手,要78隻蟹{:1_206:}
但都唔諗咁多,嶺過野要等到而家,等唔到了!
買左先算
回復  redcat2733

有得訂咩?幾多錢?
BigOil 發表於 7-6-2013 06:02 PM

之前訂唔倒行貨轉訂亞版,所以唔平,八魚四蟹找兩雞!不過我收到有地方做七魚重有一雞找,不過貨量得十隻樓下,所以當佢回饋客戶唔係賣貨算嘞!:!
之前訂唔倒行貨轉訂亞版,所以唔平,八魚四蟹找兩雞!不過我收到有地方做七魚重有一雞找,不過貨量得十 ...
redcat2733 發表於 7-6-2013 09:37 PM

算啦CHING, LEE隻好正, 你開嚟玩就唔會在意幾錢咯喇!
算啦CHING, LEE隻好正, 你開嚟玩就唔會在意幾錢咯喇!
BigOil 發表於 7-6-2013 09:49 PM

多謝師兄關心!:77:
其實我一啲都冇因為個價錢唔開心,八魚幾呢個價我都覺得抵,之前我重想加錢換行貨可以快啲玩不過佢唔比我轉……攪到要等到而家,不過總算到手,開心哂,正!{:1_208:}