Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問Gundam FIX 重高達亞洲版到左未啊???

回復 28# redcat2733

請問可以話我知哪裡賣7魚嗎? 我想去碰碰運氣~ Thank you~
回復  redcat2733

請問可以話我知哪裡賣7魚嗎? 我想去碰碰運氣~ Thank you~
BraveSaga 發表於 7-6-2013 10:28 PM

對不起師兄,已完售喇,淨FB留貨啲客都唔夠派…所以我覺得佢係回饋客人多於賺錢…都算唔錯嘅態度!:78:
孤仔仲係果個價,相信肯定滯左好多係度,究竟幾時劈:x
孤仔仲係果個價,相信肯定滯左好多係度,究竟幾時劈
b855506 發表於 7-6-2013 10:47 PM

我都幾佩服佢可以企得咁硬,相信訂咗嘅客無論攞貨或撻訂佢都已經賺夠嘞,話哂都3魚訂!我都係同佢哋訂,不過落得訂就當然接受個價啦,佢又肯企硬唔落賣現貨,嗰一百幾十都抵佢賺嘅,當比運費囉!:58:
出完亞洲版,佢就會跳。{:1_208:}

孤仔仲係果個價,相信肯定滯左好多係度,究竟幾時劈
b855506 發表於 7-6-2013 10:47 PM
我今日先收到日網寄來個只, 連運費8魚4, 唔洗煩, 又唔洗跑出MK 睇運氣(小弟住屯門) 有時在日網訂都幾好
我今日先收到日網寄來個只, 連運費8魚4, 唔洗煩, 又唔洗跑出MK 睇運氣(小弟住屯門) 有時在日網訂都幾好
icebreaker2003 發表於 8-6-2013 12:48 PM

請問點去日網訂?可教下我嗎
icebreaker2003 發表於 8-6-2013 12:48 PM

請問點去日網訂?可教下我嗎
Gundam FIX 重高達亞洲版昨日下午到貨, 昨晚敗家旺角一行, 想了良久就忍不住敗家, 係有點貴, 但鑑於錯過了日版和港版, 又因有愛, 怕十年前己錯過一次, 不想再失去, 唯有有買貴無買錯的心態去敗家, 現報價如下:in時:80, 孤和精:78, FL:三8, 由於不能直報自估啦!
回復 39# blueseed
我同你一樣, 唔想再錯過入手機會同唔想再為平幾草而再等再撲浪費車錢, 昨日在蒸粉入左:78:
回復  blueseed
我同你一樣, 唔想再錯過入手機會同唔想再為平幾草而再等再撲浪費車錢, 昨日在蒸粉入左:78 ...
samuel6868 發表於 9-6-2013 10:58 AM

幾錢........?{:1_197:}
回復 41# 霸氣膠
八魚找草草:(
頭先見頑仔重高達做7魚4蟹,想買就考慮下。
又新底頑仔日版重高達做7魚4蟹:69:
又新底頑仔日版重高達做7魚4蟹
O.K.TAK 發表於 10/6/2013 07:18 PM

頑仔都係驚啲大大篤爛部計算機都買唔到之嘛{:1_203:}

(利申:1出已買咗行版) {:1_238:}