Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具攝影] 玩物分享---------S.H.F. Ironman Mark VI & War Machine

個人意見,呢對嘢毫無疑問地確係靚過山口式,山口式真係好垃圾,由有燈變成冇燈,仲要收我三舊樓上一隻!?(成本低咗但係售價又高咗!)••••••山口式粉絲唔好怪我,如果山口式咁嘅質素,要我百三到百五的話,我就唔會用垃圾去形容佢。(利申:我現時擁有山口式Mk2, 3, 5, 6, 7 & WM)

不過,這一套SHF價錢真係實太離譜呢一點的而且確係事實,小弟無法接受。
買兩隻$800!!!太貴{:1_225:}
回復  4mm

多謝讚許,小弟其他劣圖,放左係 -美系英雄討論區
有時間過去睇下
alife 發表於 1-6-2013 02:08 AM

好呀....................!!
山口式發唔發光我無投訴,有同無都唔會長開,開一,二次就自動封印;可動都ok, 係wm腳軟到企唔到;其實外型就只係得mk5 & WM比較似,其他走哂樣。
呢對SHF MK6一樣走樣,可動應該更好,仲多咗d配件,貼近3字頭仲可以接受,多過4字就唔該過主啦。
支持{:1_222:}支持{:1_222:}支持{:1_222:}
做得好!朋友!!我也於兩小時前入了!!
Douglas.M.Saint 發表於 1-6-2013 09:24 PM

德哥都覺正呢:58:
SHF tim王
ricky0706 發表於 1-6-2013 09:43 PM

不敢當呀ricky兄:69:
影得靚過日網
但係一跪低果張, 就特顯哂塊臉勁長

不過都會照買
aol 發表於 1-6-2013 10:00 PM
哩Set真係堅出得靚同好玩,比起rider或戰隊類既shf出得仲要好!
個人認為上色同外觀都完勝山口式
如果Ban ...
anowyc 發表於 2-6-2013 12:30 PM

我相信入咗一定唔會後悔{:1_220:}
我也覺得比例上有點奇怪
再加上已買HASBRO的版本(便宜時入手,已夠玩啦)
所以這次跳過沒有買,
但是可動性 ...
leochiou00 發表於 1-6-2013 11:41 PM

Thanks 大大支持:77:
差唔多5百蚊一隻...crazy:50:
好彩一早已入hottoys個兩隻
其實shf呢隻wm同harsbro wm差唔多:80:
上半身正,但下半身太象腳了,期待出喪鞭II.........:78:
Nice photo.

我都忍唔住訂咗隻6月貨。
謝 Timothy 兄分享~~~~~影得好自然~~~~:71:
今次我淨係買咗 MK 6~~~~無買到 WM~~~~~慳番少少~~~~:62:
塗裝和外形看起來確實不錯,畢竟價位也擺在那裡嘛~~{:1_203:}
面具看上去怎麼帶著一股邪氣~~{:1_222:}
我已經買過三種版本的鋼鐵俠了,孩之寶的6寸、DST的7寸、山口系列~~我是無力再入新坑了:(
油得不錯!!!有質感, 期待42
個人意見,呢對嘢毫無疑問地確係靚過山口式,山口式真係好垃圾,由有燈變成冇燈,仲要收我三舊樓上一 ...
vfaiyuenv 發表於 2-6-2013 12:49 PM

哈哈,山口式我真係買到怕:60:
支持支持支持
狂四郎 發表於 3-6-2013 11:15 AM

謝四郎:77:
上半身正,但下半身太象腳了,期待出喪鞭II.........
neoneo 發表於 3-6-2013 02:04 PM

出whilplash:shiny:
Nice photo.

我都忍唔住訂咗隻6月貨。
iorik 發表於 3-6-2013 07:32 PM

等你分享呀Iorik兄:)
謝 Timothy 兄分享~~~~~影得好自然~~~~
今次我淨係買咗 MK 6~~~~無買到 WM~~~~~慳番少少~~~~:62 ...
Somebody_Ex 發表於 3-6-2013 10:43 PM

多謝SOME大支持:77:
Some大有緣買埋隻WM比佢地成雙成對啦:love:
個人意見,呢對嘢毫無疑問地確係靚過山口式,山口式真係好垃圾,由有燈變成冇燈,仲要收我三舊樓上一 ...
vfaiyuenv 發表於 2-6-2013 12:49 PM

都唔明山口咁膠都咁好賣,得隻MK5叫做似樣dSHF都唔見得有幾好

ironman我支持返外國廠marvel select
好勁呀你!繼續努力加油{:1_219:}