Toysdaily 玩具日報

樓主: timothy276217

[玩具攝影] 玩物分享---------S.H.F. Ironman Mark VI & War Machine

B記的SHF 一向價錢都唔合理,一隻悟空,比達炒到6-7魚。
最癲係仲有d儍仔視為天䧏神物, ...
avengers2012 發表於 1-6-2013 12:32 PM

比達over 1000 la :68:
42就要出手了……………………
mushroom 發表於 1-6-2013 12:38 PM

will have ?? :he::he:
比達over 1000 la
S20081997 發表於 1-6-2013 02:10 PM

咪係羅!比果d 自命6”玩具專家嘅儍仔死讚爛讚,什麼天降神物,想唔炒都幾難。
咪係羅!比果d 自命6”玩具專家嘅儍仔死讚爛讚,什麼天降神物,想唔炒都幾難。
avengers2012 發表於 1-6-2013 02:22 PM

:Q , i love db , but this type of toys , my price is under 200 :78:
WM都ok, Ironman比例真係差到無朋友, 一d都唔似電影隻Mark VI, 可動性幾高都無用, Hasbro同山口順眼d!
個人認為今次IM隻色算幾靚 希望日後唔會退色la
但今次定價已不平 仲要冇行貨 加上自己又有山口 對我黎講真係曉飛都冇用:unhappy:
做得好!朋友!!我也於兩小時前入了!!:35:
SHF tim王{:1_208:}
睇黎隻WM比山口果隻郁得自然D喎~跪唔跪到地?
迪捷路貓 發表於 1-6-2013 01:33 AM

很遺憾,WM做不到自然的跪地:42:
好圖, 影得好靚, 今次SHF關節位收得幾好. 宜家兩隻加埋都幾貴, 等貨多D平D先入. 好似TIGER & BUNNY 咁...
小志強 發表於 1-6-2013 01:17 AM
影得比官圖好,終於有人將呢款mk6影靚返
avengers2012 發表於 1-6-2013 09:22 AM

多謝你地既賞識{:1_208:}
依兩隻o既質素真係高
nt1127 發表於 1-6-2013 09:39 AM
尼兩隻都做得幾細緻,WM正過IM
但比例差左D,不過有大大話係跟動畫整
有山口就算啦,跌下價先考慮{ ...
TsChoi 發表於 1-6-2013 01:35 AM
這兩款絕對是shf誠意之作
但比例上都係差咁d
相信下一次會更好
KAN0529 發表於 1-6-2013 03:37 AM

如果大家見到好價既不妨入黎玩下啦:love:
GOOD!!!
唔知今次有無人用佢來整戰損??
gumng 發表於 1-6-2013 09:43 AM

一定要有好手藝呢:o
42就要出手了……………………
mushroom 發表於 1-6-2013 12:38 PM

等下啦{:1_203:}
Support Timtim  

King of Shf
S20081997 發表於 1-6-2013 02:09 PM

客氣了S:( ~~~~
個人認為今次IM隻色算幾靚 希望日後唔會退色la
但今次定價已不平 仲要冇行貨 加上自己又有山口 對我黎講真 ...
darktoby 發表於 1-6-2013 07:47 PM

不能同意更多:(
影得靚過日網:$
但係一跪低果張, 就特顯哂塊臉勁長:70:

不過都會照買:71:
動畫FACE{:1_224:}
我也覺得比例上有點奇怪
再加上已買HASBRO的版本(便宜時入手,已夠玩啦)
所以這次跳過沒有買,
但是可動性應該是不錯,SHF一定夠水準的
恭喜入手啦
唔知係咪睇慣山口,覺得SHF e2隻個比例有d怪,又矮又肥
哩Set真係堅出得靚同好玩,比起rider或戰隊類既shf出得仲要好!
個人認為上色同外觀都完勝山口式
如果Bandai肯繼續出我一定捧場