Toysdaily 玩具日報

查看: 9051|回復: 17

[玩具攝影] 呢隻無欲OOO令我欲望爆發!

襯而家仲新鮮快D開PO~{:1_208:}
估吾到咁多貨~

背隻個關節頂住隻手,扭落總係有D不爽,做了點小改,好彩件披風遮得住我改得樣衰GE關節~

兩個最強形態!

暴走了~!

對翼透光做得好正~不過自己個位又難影又影唔好~唔太影到實物個效果~

超級冷氣機~夏天有佢真好~{:1_195:}

恐龍仔~佢條尾令我諗起朱羅紀~條尾真係好好扭

不個條腰換件真係麻煩,一開始成日蚊左下面股位個大球形出黎,插番真係插到手指痛,而家開始掌握到蚊佢條腰GE技巧,但都係少換為妙

全部位解放~獸化!!!(解放左成隻怪獸咁真係幾正~)

抽完出黎地面永遠不會爛的斧頭!!!

破壞一切!!!

原諒小弟的PS{:1_201:}不過都試下玩~

食硬幣!!!

欲望毀滅!!!!!(請你救下我這種人,等我唔好買太多){:1_229:}

最後幾張~

成隻惡魔人咁~

謝謝收看~~!!!{:1_220:}
SIC OOO真係出得好好, 無玩開都有D心動:$

這張型呀∼∼若加D冷氣效果更好∼{:1_220:}

小女今早有太陽再換能力解放去影∼∼
冰火と空白と無敵のコンボ
相關帖子
少影分享∼S.I.C{空白と無敵のコンボ

S.I.C{空白と無敵のコンボ}(能力解放)

同你一樣都係入左依兩隻, 想後追番基本形態:help:
蟲系依0的限定就算
回復 2# tonberry

入坑啦~{:1_220:}
回復 3# fggdddsally

天然光效果唔錯WO~:43:
回復 4# ARSO9999

我另外仲有入TATOBA,唔知點解TATOBA關節QC特別差,已玩爛好多位,所以入多左隻做神像{:1_201:}
其他COMBO玩落都好硬正冇事~
虫系就睇定D先再算....{:1_229:}
这只恐龍COMBO好正,霸气十足,野性力量表现出彩
無玩rider, 覺得最靚都係紅色 ...... {:1_240:}
無玩rider, 覺得最靚都係紅色 ......
Assassin 發表於 30-5-2013 09:58 PM

快d入坑啦 :34:
頭像被屏蔽
小弟大部份預算給了ht{:1_224:}
不能敗了,謝美圖!
回復  ARSO9999

我另外仲有入TATOBA,唔知點解TATOBA關節QC特別差,已玩爛好多位,所以入多左隻做神像{ ...
wingieng1202 發表於 30-5-2013 09:08 PM

我隻TATOBA玩換裝時,都被我扭爆左條頸關節:79:

It is really a good stuff and support!

No matter no time to write a report for it, I have taken 1 photo for support! :)

回復 13# rider_kabuki
連條頸都會爆{:1_236:},我對佢開始有恐懼症