Toysdaily 玩具日報

查看: 9115|回復: 10

[個人收藏] 家畜世...更正,加速世界黑之王,Black Lotus

同一個Black Lotus,又話出模型,又話出figma,SHF好似又會出,對於我這些欲望無限金錢有限的人來說,還是買一個好了,於是買了價錢最低(可動都很低)的模型版

Black Lotus有兩個形態,我都係砌時才知道...這是通常形態

Hyper cast off!(誤)
這是戰鬥形態,手刀伸長了(換件),其他地方就Hyper cast off咁移開裝甲(都係換件),點解我叫Hyper cast off唔叫NTD,因為佢識加速囉~

特效件1

特效件2

Full Armor...更正,Full Effect都幾靚~

特別篇

Black Lotus同Jehuty都幾襯,隻腳一樣「尖不甩」

Black Lotus vs Jehuty

其實可動唔算低,但對比價錢相約的HG,就會覺得可動很低
「HG價錢,FG可動」這是我的評價
都係買figma算,又靚d,都吾會貴好多應該!!!
隻FIGMA的確系令好多....不過模型個盒勝在夠毒,,所以都系要買。。。
話說...身體透明件的紫色吾同個頭隻色,,有D怪雞
同埋個台不是說好的黑色嗎:44:
Figma我估價錢係兩隻模型:63:我都有買:36:係咪素組就係整到c兄咁靚
Figma我估價錢係兩隻模型我都有買係咪素組就係整到c兄咁靚
小熊貓 發表於 22-6-2012 01:45 PM

隻Figma精口口口訂價都要31X, 兩隻模型價再加少少
Figma我估價錢係兩隻模型我都有買係咪素組就係整到c兄咁靚
小熊貓 發表於 22-6-2012 01:45 PM

對呀,我只係素組
那兩個cup十分礙眼...
家畜世界:66:

您的帖子長度不符合要求。
回復 1# 御姐喵

笨大 對 壽屋
兩件作品也很讚
不過 精緻度而言
我個人比較愛壽屋的了

多謝大大的作品分享
^_^d