Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

睇圖見到個頭雕大約等如4隻母指大小,應該係1/4……{:2_319:}
ching,跟住出dx一合過兩隻~
chinam 發表於 2-6-2013 01:09 AM

師兄點算?????
師兄點算?????
mushroom 發表於 2-6-2013 04:22 AM

冇架,姜太公釣魚囉~
冇架,姜太公釣魚囉~
chinam 發表於 2-6-2013 11:15 AM

即係....................................要訂...................
我冇訂啊,其實我當係苯大咁,預佢一帽多用,如能盡錄則收,
否則唯有類選,今次係冇比vip既朋友時間考慮,如果遲多幾日至出
新消息的話,我諗回響仲會太d啊~
我本身係想抽選淨人同209既,但係真係冇咁多銀両,同時
動漫仲有兩隻都未派,所以種種原因,所以最後入到網站但都冇抽到,
~
即係....................................要訂...................
mushroom 發表於 2-6-2013 11:29 AM

其實如果唔係仲有單在身,已經訂左lu~
其實如果唔係仲有單在身,已經訂左lu~
chinam 發表於 2-6-2013 11:56 AM

我未入過HT,無單.............................
mushroom 發表於 2-6-2013 11:29 AM

其實如果唔係仲有單在身,已經訂左lu~因為個版真係幾靚~
我未入過HT,無單.............................
mushroom 發表於 2-6-2013 11:57 AM

玩ht你要預等一段長時間至有得玩,有時樣版同實況有出入,
我覺得通常係頭調,而如果今ver.1係冇頭調的話,我諗樣版同大貨會差不多,如果唔擺頭調的話,其實可以訂啊~
有冇師兄已經排緊???????????
玩ht你要預等一段長時間至有得玩,有時樣版同實況有出入,
我覺得通常係頭調,而如果今ver.1係冇頭調的 ...
chinam 發表於 2-6-2013 12:14 PM

等陣睇下, ok就訂
頭像被屏蔽
上面門口30人左右
睇圖見到個頭雕大約等如4隻母指大小,應該係1/4……
Spartan113 發表於 2-6-2013 02:16 AM

唔通EB同HT, 一個係ROBO1, 一個係ROBO2, 兩隻1:4對決? {:1_236:}