Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

回復 418# mushroom

哀~沒計拉
有大愛~只好一隻坐椅發夢
一隻 PO street 戰損 what the hell  Another version  冏
其實,大家會唔會覺得ver2可能技術上問題,最後只係會得一個頭雕比你,而冇頭盔。
其實,大家會唔會覺得ver2可能技術上問題,最後只係會得一個頭雕比你,而冇頭盔。
砵仔 發表於 2-6-2013 12:15 AM

咁佢可以出多個頭盔頭雕
好野HT,VIP之前訂嘢平一百幾十,一次過嘔番出呢。
公平,不得不鑽:71:
絕對唔會100% sure無第2個ver啦,重好大機會有tim
梅菲頭可能要等全戰損ver.  加枝 Barrett  再加幾樽BB fo ...
lili 發表於 31-5-2013 01:39 PM

ching 俾你講中哂 :71:
我都覺好大機會係全戰損加梅菲頭
其實訂左正常版的ching都無乜緊要啦
fans要成為完全版?就逼你地兩個買哂
:Q
唉,我都係等真人版頭雕算{:1_206:}細細個睇戲個時,一開頭盔個下:63,甘多年都甘記得,:點解d化妝可以甘勁{:1_206:}對比而家d cg,我偏愛舊式化妝特技
ching 俾你講中哂
我都覺好大機會係全戰損加梅菲頭
其實訂左正常版的ching都無乜緊要啦
fans要成 ...
pathk 發表於 2-6-2013 01:03 AM

ching,跟住出dx一合過兩隻~
唉,我都係等真人版頭雕算細細個睇戲個時,一開頭盔個下:63,甘多年都甘記得,:點解d化妝可以甘勁 ...
玩具人傀儡 發表於 2-6-2013 01:03 AM

我重記得每當梅菲頭cast off 時,成個robocop會矮左一節 {:2_312:}
梅菲頭一定冇,有就以前都出咗啦,唔會再出第2版,今次係最後一次出robocop,要訂就快訂,貴都要訂, ...
12jack 發表於 31-5-2013 12:07 PM

梅菲頭一定冇?唔會再出第2版? 世事無絕對呀ching
只係HT想賺多你一隻錢 分開出多隻
Peter Weller  又唔係乜野大牌星 當初舊版robocop無梅菲頭
只係果時HT岩岩踏足movie人物製作 好多野都係起步
HT敢樣做生意真係摸不著頭腦,又令人唔高興又倒自已米.....if次次都敢玩法,你叫玩家點敢訂...由其係班vip... ...
ice169 發表於 1-6-2013 08:00 PM

過時唔訂,連vip優惠都冇埋,每玩完一次,vip訂野就少d,最後再冇vip~
用圖中指甲長度評估頭雕大小及頸部粗幼,以我擁有多隻1:4既經驗,8成係1:4
突然殺個頭像出黎,係大整估… 佢確保兩隻都有人買咁
8成係針對ENTERBAY 出既1/4 連真人頭雕
唔會咁ON居斷自己米路
無頭雕真係好可惜 好似欠咁d野咁
點解唔做下好心跟埋呢:42:
出左個頭搞到而家真係好選擇