Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

是否給那些VIP訂呢!
我又係同師兄你一樣情況,星期六收mail限星期日落訂,

屋企無printer既我真係企左係度,我都係去好景 ...
Gainax 發表於 2-6-2013 06:45 PM

我今日o係街先留意到個email.
    預先已經將email print as pdf. 去到好景得兩檔有開.
    門口檔阿叔話姐姐放假唔識攪, 入面大d果檔位mk直頭乜都唔得 (已經好有禮貌地問...) WTF!
我係print e-mail的
mushroom 發表於 2-6-2013 06:48 PM

去到好景得兩檔有開. 一檔話姐姐放假唔識攪, 一檔位mk直頭乜都唔得... 已經好有禮貌地問... :o
去到好景得兩檔有開. 一檔話姐姐放假唔識攪, 一檔位mk頭 $10...:49:
Me too... But I can print it out in Ho King at the cost of $10...............

This procedule  ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-6-2013 07:58 PM

eventually it was printed in shopping arcade near China Travel ($3.5).
    in contrast, the photocopier guy is far more supportive and nicer than the one i met in Ho King.  {:1_232:}
去到好景得兩檔有開. 一檔話姐姐放假唔識攪, 一檔位mk頭 $10...
yuppi 發表於 2-6-2013 10:30 PM

再有下次的話去中旅果邊
    $10 vs $3.5 and 冇咁受氣
我今日o係街先留意到個email.
    預先已經將email print as pdf. 去到好景得兩檔有開.
    門 ...
zombie 發表於 2-6-2013 10:26 PM

我都係星期六知, 不過有printer
回覆  mj23

好心態~反正買唔曬全世界難保出完又出,就咁戴頭盔一隻,又夠代表性
Blandon 發表於 2-6-2013 08:03 PM

係, 出極都有, 根本唔買得咁多. 就算有幾多位, 咩都買都會有擺滿既一日, 而已宜家D廠咁識搵錢, 長出長有.本著玩玩具要令自己開心好過d, 太辛苦又何必. 即使係最鐘意都係咁話.ROBOCOP出過無數次, 對上隻買既都應該係廿幾年前既老翻手辦, 其間出既figure好多,但唔係比例唔好就係個咀出事. 今次睇圖都好咗接近似, 但都係因為易訂, 同埋實物有得睇先科水. ED209 唯有望壽緊出既止渴....... 咁細隻黎講, 我覺得已好好.
係, 出極都有, 根本唔買得咁多. 就算有幾多位, 咩都買都會有擺滿既一日, 而已宜家D廠咁識搵錢, 長 ...
mj23 發表於 2-6-2013 11:02 PM

NECA ED 209?
回復 501# zombie
回復 501# zombie
NECA ED 209?
mushroom 發表於 2-6-2013 11:09 PM

到時睇吓點先
尋日去落訂時聽到有個SALES講話估5號應該好多人排隊訂............
尋日去落訂時聽到有個SALES講話估5號應該好多人排隊訂............
katokit 發表於 3-6-2013 10:33 AM

今次分流不錯。
唉, 今日先睇到電郵, 要 6/2 去 wor..........你都俾 2 日 人 la.......冇咗