Toysdaily 玩具日報

查看: 28253|回復: 28

[其他] SIC 黑色計劃完成 + 意外收穫

SIC黑色計劃由4月份哥哥幫忙買了黑色古迦天甲開始已經好開心.
點知今個月有朋友幫手在日本BID了這個黑古迦回來真是太正了個價.

最後哥哥送給予我的黑色電腦奇俠更加是意外收穫!!!

傳說中既sic神物:$
PS:上及下既kuuga甲有無分別?
傳說中既sic神物
PS:上及下既kuuga甲有無分別?
deepz 發表於 29-5-2013 11:04 PM

如果只講套甲本身是無分別的!
不過如果講罕有度就是下套甲了,好像限定100名,而上面的是限定500名
Congratulation and u did it! {:1_235:}

I still miss 2 for a complete set of SIC............. Seems impossible to be found in the world............. {:1_229:}
見到好多錢{:1_223:}
大大恭喜呀:77::77:
你真係買埋SIC黑古加限定500 :D:D
好勁:die:SIC 黑金實物我都係有幸見過一次 (上圖)
下圖果隻PACKING 真係見都未見過:cool:
限定S.I.C.神物,收藏一流:handshake:
超正呀,黑金呀!
回復 1# xoxokin

唔好意思,小弟無知,想問問限定100那個sic同vol.13那個有什麼分別?限定500套甲又有什麼分別?tv版不是得最後那個黑古加嗎?對不起因小弟睇古加只睇到第9集,謝解答
回復  xoxokin

唔好意思,小弟無知,想問問限定100那個sic同vol.13那個有什麼分別?限定500套甲又 ...
ryu4103 發表於 30-5-2013 11:56 AM

如果SIC 13正常的是紅甲, 現在這兩限定是黑金甲.
如果只講套甲本身限定100同限定500是無分別的都是黑金甲!
不過如果講罕有度就是下面套甲了,好像限定100名, 而上面的是限定500名.

我早前已經自改了套黑金甲,應該會是這樣的!!
恨死人啦!!!!!! kIN 點解放毒呀!!!!! :63:
話時話你係日前點揾到架? 我上網睇好多地方都沒了
恨死人啦!!!!!! kIN 點解放毒呀!!!!! :63:
恨死人啦!!!!!! kIN 點解放毒呀!!!!!
toy4jeff 發表於 30-5-2013 12:59 PM

JEFF ,天甲是我哥哥在中野間MANDARAKE二手店買的未開封品,
黑金古迦是4月份我放左HKD1000在朋友A/C叫佢幫忙在日本BID,
不過出價唔夠人高BID唔到.
點知5月頭又有人放,我朋友自動波幫忙BID左.我都唔知
我朋友計埋收我的手續費AND運費都仲要平之前個價1/3.
神级玩家- {:1_226:}