Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xoxokin

[其他] SIC 黑色計劃完成 + 意外收穫

好想知幾錢。。。。。可否透露下。。thx
大大會否開盒做報告?好想看看實物和左加腳的金甲分別在那
回復 14# xoxokin

太羨慕啦! :sad: 點解我啲朋友唔會幫我又唔識日文 :sad:
出外靠朋友真係至理明言
~瘋s!u子~ 發表於 31-5-2013 10:38 AM

http://toysdaily.com/discuz/thread-130376-1-1.html

I'm the one who dare to open the box for playing... Hope I'm not the only one... :shy:
凡淨係搵到 圖寶 有, 要12牛人仔{:1_225:}, 太誇了... :(
~瘋s!u子~ 發表於 31-5-2013 10:38 AM

黑金天甲應該唔會開來玩,500限定要買多2-3個kuuga才來display遲下再post相!
黑金天甲應該唔會開來玩,500限定要買多2-3個kuuga才來display遲下再post相!
xoxokin 發表於 1-6-2013 09:35 AM

Look forward to your unbox report! :shiny:
回復  xoxokin

太羨慕啦!  點解我啲朋友唔會幫我又唔識日文
出外靠朋友真係至 ...
toy4jeff 發表於 31-5-2013 03:36 PM

有時真的要靠朋友,首先我哥哥都算少去旅行,兩三年才出一次門但已經是第2次幫忙買到好野!!
第一次去大阪就帶了乙羽鴉販通版,無收錢,
這次去東京就帶了黑金天甲同黑電腦奇俠 仲要只收了黑金天甲的錢.!!

另外之前好多sic都是做領隊的朋友幫手,而這個限定500黑金就是幫我買開機票的朋友!!
凡淨係搵到 圖寶 有, 要12牛人仔, 太誇了...
toy4jeff 發表於 31-5-2013 03:43 PM

JEFF 要成10幾人仔都太高了,如果開來玩我唔舍得.:(
我現在兩個黑甲都是店舖貨及網拍都有雙重膠紙,都說明是未開封,全新一樣:73:
兩個加埋都是9牛多少少.:34:
凡淨係搵到 圖寶 有, 要12牛人仔, 太誇了...
toy4jeff 發表於 31-5-2013 03:43 PM

HI JEFF sent左條link比你 日本有!!
好想知幾錢。。。。。可否透露下。。thx
montin522 發表於 30-5-2013 11:37 PM

兩個加埋都是9牛多少少
師兄,想問你自改嗰隻啲關節係咪有整過嚟?
因我有龍騎…(關節易爛系列), 佢哋有啲都爛咗
所以想問你是自改定出去搵人改呢?
若自改,可否提供方法,或pm我師傅聯絡方法啦
感激萬分!!
大大。。可否提供一下你的放大版电脑黑魔电单车(红,蓝,银,黑)在香港那里还买的到????
小弟九月尾去香港观光。。。
應該無得買了:36: